ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2018 | 00:45

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΕΣ. ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.

Το τρομερο για εμενα δεν ειναι να μην εχεις ερωτικο συντροφο για να γιορτασεις ημερες οπως η αποψινη ,που υπαρχει καθαρα για εμπορικους λογους, αλλα αν διαπιστωνεις οτι λειπει η ΑΓΑΠΗ γενικοτερα απο την ζωη σου ή αν υπαρχει ειναι απο ατομα που δεν εχουν μαθει να αγαπουν , οπως φιλοι και γονεις. Οταν εσυ δινεις ΟΛΗ σου την ψυχη και δεν εκτιμαται... Δεν με ενδιαφερει τωρα που σας γραφω εξομολογηση τοσο πολυ ο ερωτας. Αληθεια!!! Η αγαπη η ανθρωπινη ειναι αυτη που αν λειπει ποναει περισσοτερο :'-( Και νιωθω πιο στεναχωρεμενη απο καθε αλλη φορα γιατι και σημερα μερα " Αγαπης " ειναι... Καληνυχτα και ευχομαι να βρουμε την ΑΓΑΠΗ στην ζωη μας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχεις και άδικο.Το καλύτερο είναι όταν ο έρωτας μπορεί να γίνει αγάπη.Γίνεται και αυτό.Αλλά η πλειοψηφία απ' όσα διαβάζω εδώ μέσα και απο αυτά που ακούω εκτός στήλης, μάλλον βαριέται.
Scroll to top icon