ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2018 | 13:58

Στεναχωριέμαι

Όταν βγαίνω και μένει η μαμά μου μόνη της.Τις λίγες φορές που βγαίνω το κάνω με τύψεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μέχρι ένα σημείο είναι λογικό να θέλεις να περνάτε χρόνο μαζί, ειδικά αν βλέπεις οτι το χρειάζεται, εκτός βέβαια αν νιώθεις τύψεις επειδή η μαμά σου σου δημιουργεί (το άλλο άκρο). Μπορείτε όπως σχολίασαν ήδη να πάτε μαζί καμιά φορά βόλτα, πέρα πα αυτό δεν μπορείς να αντικαταστήσεις όολους τους ανθρώπους που θα μπορούσε να είχε η μαμά σου στη ζωή της πχ φίλες.. Οπότε εφόσον βγαίνεις σημαίνει οτι φροντίζεις τον εαυτό σου, μη νιώθεις τύψεις που περνάς καλά και έχεις παρέες, δε νομίζω οτι είσαι απο τους ανθρώπους που φέρονται άσχημα στους γονείς τους, εφόσον προβληματίζεσαι..Μέχρι ένα σημείο μπορείς να βλέπετε μαζί τηλεόραση, να πηγαίνετε για ένα καφέ, αλλά πρέπει και η μαμά σου να επιδιώκει να τα κάνει αυτά και με άλλα άτομα, επομένως δεν είσαι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ψυχαγωγία τηςς.
Μπορείτε καμιά Κυριακή να βγαίνετε μαζί,να βλέπετε καμιά παράσταση στο θέατρο ή στο σινεμά (υπάρχουν και μέρες με φτηνότερα εισιτήρια),ακόμα και ένα απόγευμα μπορείτε να βγείτε για ένα καφεδάκι οι δυό σας.Εγώ με τη μαμά μου που είναι 60 ετών πηγαίνουμε συχνά για καφέ και είναι ευκαιρία να μιλήσουμε,βόλτες στα μαγαζιά,σε εκθέσεις λουλουδιών (αγαπάει πολύ τα λουλούδια),αν θέλω να ψωνίσω ένα καλό ρούχο θα την πάρω μαζί μου να μου πει τη γνώμη της και γενικά κατά διαστήματα βρίσκουμε ευκαιρίες για να κάνουμε πράγματα μαζί.Άμα θες υπάρχουν πάντα τρόποι.
Και γιατί δεν την παίρνεις μαζί σου, μια στο τόσο, να βγείτε παρέα; Δεν δίνεις άλλες πληροφορίες για να καταλάβω τι σε κάνει να νιώθεις τύψεις που την αφήνεις μόνη, ή να ξέρω αν εκείνη νιώθει άσχημα, ακόμη κι αν δε σου το λέει, αλλα νομίζω πως είναι μια λύση κι αυτή.
Scroll to top icon