ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2018 | 23:30

.

Στις γυναίκες είναι υποχρεωτική η αποτρίχωση "εκεί κάτω"; Γνώρισα κάποιον και αυτός μου το ζήτησε, στην προηγούμενη σχέση μου που κράτησε μερικά χρόνια δεν το έκανα. Προτιμώ να μείνω έτσι ο γυναικολόγος μου είπε πως οι τρίχες προστατεύουν από μικρόβια και πως τίποτε δεν είναι τυχαίο στο σώμα μας που μας το δίνει η φύση.
4
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά καλό είναι και να ακριβολογούμε.Νομίζω πως ο ρόλος των τριχών, είναι για να προστατεύουν από ανεπιθύμητες τριβές, γρατσουνιές ή ερεθισμούς του οργάνου, καθώς αποτρέπουν την άμεση επαφή του με την γύρω περιοχή (π.χ. μηρούς) και με τα ρούχα.Επίσης διατηρούν πιο χαμηλά τη θερμοκρασία της περιοχής σε ορισμένες περιπτώσεις.Κάτ' αυτόν και μόνο τον τρόπο που περιγράφω, η δεδομένη αποτροπή της οποιασδήποτε άμεσης επαφής με το όργανο, προκύπτει ότι μπορεί να συνεπάγεται και προστασία από μεταφορά μικροβίων.Αλλά στην εποχή μας... δύναται κανείς να μην στηρίζεται σε αυτούς τους απλούς πλην «μελετημένους» βιολογικούς παράγοντες για να διατηρήσει την υγιεινή του, εφόσον κάνει ο ίδιος αυτό που πρέπει στον τομέα της υγιεινής.Επίσης, υπάρχει ο βάσιμος ισχυρισμός, ότι η ύπαρξη των τριχών επισπεύδει την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών, π.χ. το καλοκαίρι που ιδρώνουμε.Ως εξ αυτών, το αν θα «καλλωπίζεις» την περιοχή αυτή, το αποφασίσεις εσύ, υπ' αυτούς τους όρους. Είναι θέμα γούστου και επιθυμίας, όχι δόγματος.
Scroll to top icon