ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2018 | 14:57

Πώς να μην υποκύψω?

Είχα γράψει την εξομολόγηση 'πονάω...' και ευχαριστώ πολύ όσους σχολίασαν -και ειδικότερα την ατέρμονη ανία-γιατί πραγματικα με βοήθησαν πάρα πολύ! Το θέμα είναι ότι -οπως είχα προβλέψει - αυτός ξαναγύρισε κ στελνει μηνυματα. Φανταζομαι πώς θα ξεκινησει τις απολογιες,τα τηλεφωνα κ.ο.κ. Εγώ τώρα, που αισθανομαι ακομη καποια πραγματα, πώς να μην υποκύψω? Μεχρι στιγμης δεν του εχω απαντησει.. Με φοβαμαι ομως δεν το κρυβω.. Αλλα ειμαι πλεον συνειδητοποιημενη, οσα κι αν αισθανομαι ξερω οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει κ το μονο που κανει ειναι να με εκμεταλλευεται... Πώς να μην υποκυψω αν βρεθω σε καποια στιγμη αδυναμιας? Με ενδιαφερει πολυ η άποψή σας κ ευχαριστώ προκαταβολικα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Χαίρομαι ειλικρινά αν βοήθησα κάπως! Ξέρω πως είναι. :) Στερνή μου γνώση... Καλύτερα να μην του απαντήσεις καθόλου, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις, θα προσπαθήσει να σε προκαλέσει, να σε προσελκύσει αλλά είτε θα υποκύψεις είτε θα καταλήξεις επιθετική εσύ η ίδια προκειμένου να τον απωθήσεις, αυτό όμως ίσως σε κάνει να νιώσεις χειρότερα.Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει, απλά σε τέτοιες καταστάσεις μ'επιστροφές-καταστροφές, εσύ είσαι αυτή που θα πρέπει να το κόψεις μαχαίρι. Μην μπεις καν στη διαδικασία να δώσεις εξηγήσεις αν είναι κακότροπος και χειριστικός, όσο εσύ ζητάς κατανόηση θα ξέρει ότι έχει το πάνω χέρι. Μακάρι να ήσασταν σύμμαχοι, αλλά συμπεριφέρεται μ' αδιαφορία. Έχεις χρέος να μην αδιαφορήσεις για όσα νιώθεις.Υ.Γ. Ίσως υποκύψεις, δεν είναι καλή ιδέα, γιατί κάθε φορά θα σηκώνεσαι δυσκολότερα. Υ.Γ.1 Σκέψου λίγο νοητά να είσαι σ' αυτή την κατάσταση τον επόμενο χρόνο, να συνεχίσεις μετά από πέντε, μετά από δέκα, μετά από είκοσι. Σκέψου αν σ' αρέσει αυτό για το μέλλον σου, αν νιώθεις να σε πνίγει τότε να σκληρύνεις με την επιθυμία σου και να μη στείλεις. Γράφε τα εδώ μέσα-αλλά μην του πεις για την στείλει- αυτά που θα του λεγες, ας μην ξέρει. Απλά καλώς ή κακώς δεν θα σε βγάλει αυτός από τη δύσκολη θέση ακόμη κι ας είναι το λιγότερο που σου οφείλει. Υ.Γ. 2 Μία φίλι μου για τις περιόδους που περνούσε κάτι άσχημο έδινε ένα μήνα περιθώριο στον εαυτό της ή αναλόγως να είναι στα πατώματα και μετά άρχιζε σιγά-σιγά να προχωράει και να κάνει νέες γνωριμίες, όχι απαραίτητα ερωτικές. Απλά και λίγη τριβή με νέα άτομα ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ,βοηθάει.
Scroll to top icon