ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2018 | 19:35

Μουσια;

Είμαι 20 ετών, και δεν έχω ούτε μια τρίχα στο πρόσωπο μου.Γενικά δεν έχω κόμπλεξ και τέτοια αλλά με ενοχλεί πολύ που με παρατηρούν μόνο πιτσιρίκες.Καμιά ιδέα να φυτρώσω;
14
 
 
 
 
σχόλια
Είχα δει μια διαφήμιση για ενα σπρέι που ψεκαζεις κ βάφει την περιοχή. Αυτο βέβαια ήταν για την καραφλα. Νομίζω θα σου κάνει. Το αλλο ειναι να κόψεις λίγες τρίχες απο τα κατσαμπανια σου κ να τις κολλήσεις με κόλλα ουχου(που βγαίνει κ με νερό)η' αν ειναι να δώσεις πόνο με κόλλα χειροτεχνίας στα μούτρα σου κ να δείχνεις μια τελεια @ρχιδοφατσα!
Δηλαδή επειδή εδώ και μερικά χρόνια ειναι μόδα τα μούσια, έχεις τη γαμημένη εντυπωση ότι θα πηδήσεις γκόμενες ή θα κάνεις καλύτερες σχέσεις, αν φυτρώσουν τρίχες στη μάπα σου;Αντι να κοιτάξεις πως να ραφινάρεις αυτό που δείχνεις ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ αυτό που εισαι, σε προβληματίζουν στην κυριολεξία ΤΡΙΧΕΣ. Σαν κι εσένα...
Ακούστηκε τόσο λάθος όταν το διάβασα πάλι. Εννοώ νισάφι με την τρομοκρατία των μουσιών. Μ' αυτά και με κείνα καταλήγουμε να βγαίνουμε με άτομα που μας κρύβουν το μισό τους πρόσωπο. Από τα γένια 3-4 ημερών που έδιναν μια πιο σκληροτράχηλη όψη φτάσαμε στους μουσάτους που περνάνε δύο ώρες ημερησίως με το σωστό του τριμμάρισμα. Γούστο τους και καπέλο τους, απλά εμένα μ' αρέσουν τα ξυρισμένα πρόσωπα κι αν είναι να έρθουμε και πιο κοντά, ενυδατωμένα. Και στα 20 μου αυτά προτιμούσα. Οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κοπέλες που θα τους αρέσεις κι έτσι χωρίς να σε ρωτάνε τι τάξη πας.
Μ΄αρέσουν αυτοί που δεν ξεραίνουν το δικό μου δέρμα με την τριβή. (Είπα αν είναι να έρθουμε πιο κοντά, αλλιώς αντηλιακό, είδατε τι έπαθε ο Χιου Τζάκμαν που εμφάνισε καρκίνο του δέρματος στη μύτη;)
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, πάντως και στα σκασμένα χείλη μπορείτε να βάλετε λίγο καστορέλαιο(δε γυαλίζει κιόλας ιδιαίτερα ) ή λιπ-μπαλμς που αφήνουν πολύ ωραία αίσθηση κι ενυδατώνουν όντως.
Μια ιδέα έδωσα. Δεν χάνεται ούτε κρίνεται ο ανδρισμός απ' αυτά. Προφανώς ο καθένας μας κάνει αυτά που (θεωρεί πως;) θέλει. Είμαι υπέρ της αυτοδιάθεσης, απλά τα προσωπικά μου γούστα εξέφρασα ίσως λίγο παραπάνω απ' όσο χρειαζόταν αφενός, αλλά αφετέρου ήθελα να ξέρει ο εξ. ότι δεν είναι τα μούσια/γένια τόσο γοητευτικά γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να πάω να κάνω εμφύτευση φρυδιών μιας και είναι τάση(δεν μ' αγγίζει) και να τα βάφω τετραγωνάκια. Ούτε μου πάνε, ούτε μ΄αρέσουν αλλά όλο και κάπου θα βρω κάποιον να ΄μαι του γούστου του. Ο fabinas, παρακάτω, είχε δίκιο και μέχρι το σημείο που γίνεται επιθετικός λιγάκι, προσυπογράφω.
Scroll to top icon