ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2018 | 14:12

Σχέση με ομοφυλόφιλο;

Στο δημοτικό είχα ένα φίλο που έκανε αποκλειστικά παρέα με κορίτσια. Τον θαύμαζα και στα χρόνια του Γυμνασίου αρχίσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα και να μιλάμε με τις ώρες,ενώ η σχέση μας είχε πολλά ερωτικά στοιχεία τα οποία εκείνος επιδίωκε αρχικά. Στο Λύκειο κάναμε κανονική σχέση. Είχε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα ανικανότητας παρόλο που υπήρξαν ελάχιστες ερωτικες επαφές μεταξύ μας,,πολλές φορές απομακρυνόταν από μένα και μου μιλούσε άσχημα, έλεγε πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου αλλά απ' την άλλη όταν φτάναμε στο σημείο να χωρίσουμε έκανε πράγματα για να μην συμβεί αυτό. Χωρίσαμε στο τέλος του Λυκείου και πριν ένα χρόνο με προσέγγισε για να τα ξαναβρούμε (μέχρι τότε μιλούσαμε φιλικά) και γω δυστυχώς ανταποκρίθηκα. Τον πρώτο καιρό έδειξε κάποια θέρμη αλλά στη συνέχεια κατάλαβα ότι συνέχιζε να μην έχει την παραμικρή σεξουαλική επιθυμία , υπήρχε ακόμα και η έλλειψη αγγίγματος και αγκαλιας. Φυσικά το τελείωσα μέσα σε λίγες βδομάδες,αφού ήμουν πλέον πιο ώριμη και είχα τη δύναμη να το κάνω. Όλο το διάστημα που ήμασταν χωρισμένοι και απ' όσο έμαθα και τώρα δεν είχε ποτέ καμία σχέση με κοπέλα εκτός από μια μικρή ιστορία λίγων μηνών στα 18 του. Μια φίλη του παλιά που ήξερε για τα σεξουαλικά προβλήματα και γενικά τα προβλήματα επαφής μου είχε πει: ε εντάξει απλά δεν σε θέλει κοπέλα μου,δεν είσαι ο τύπος του. Τότε γιατί με κρατούσε τόσα χρόνια; Γιατί η τόση ανάγκη του να μένει μαζί μου όταν καταλάβαινε πως θα με χάσει; Γιατί ενώ είχαμε καταφέρει να είμαστε φίλοι με προσέγγισε ξανά ερωτικά; Η ιστορία αυτή που πλέον τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα μου έχει διαλύσει την αυτοπεποίθηση παρόλο που έχω πλέον μια υγιή σχέση. Νιώθω συνέχεια άσχημη και ανεπαρκής όταν θυμάμαι την αντιμετώπιση που δεχομουν τόσα χρόνια. Σκέφτομαι να ζητήσω βοήθεια ψυχολόγου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν πράγματι το παιδί ήταν ομοφυλόφιλο (δεν κατανοώ πώς η αποκλειστική παρέα με κορίτσια είναι ένδειξη έτσι όπως το βάζεις πρώτο πρώτο ενώ το να μην του κάνει κούκου μαζί σου είναι όντως μια ένδειξη) είναι απόλυτα λογικό να τα είχε πλήρως χαμένα και να ψαχνόταν στην εφηβεία του μέχρι να βρει τι του συμβαίνει. Και θα μου πεις "εμένα γιατί με πήρε η μπάλα"; Εμ ακριβώς επειδή τα είχε χαμένα κι επειδή σε γούσταρε ως άτομο κατά τ'αλλα. Το να μας γουστάρουν ως άτομα έχει αναδειχθεί ως τοτέμ των σχέσεων τελευταίως αλλά όπως διαπίστωσες δεν αρκεί. Χρειάζεται και να μας κάνει κούκου. Προσπάθησε να το σκεφτείς υπ'αυτό το πρίσμα λοιπόν. Gay άτομο δεν θα μπορούσε να κάνει άνετα/εύκολα σεξ μαζί σου. Δεν σε μειώνει αυτό ως θηλυκό (γενικώς βλακεία είναι αυτή η αντίληψη ότι η θηλυκότητά σου εξαρτάται από το γκελ στους άντρες). Αντίθετα το ότι σε διάλεξε από την παρέα δείχνει ότι ένιωθε άνετα μαζί σου. Πράγμα καλό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon