ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2018 | 10:30

Νιωθω ασχημα

Ξερω μπορει να ακουστει χαζο αλλα εχει αρχισει να με ενοχλει το στηθος μου. Εβαλα κιλα και γενικα η ποιοτητα της ζωης μου ηταν τετοια που ειχε ως αποτελεσμα το στηθος μου να χαλαρωσει πολυ και να πεσει ενω λογω κιλων μεγαλωσε κιολας.Κοιμαμαι με σουτιεν γιατι δεν μπορω αλλιως. Ειμαι 22 ετων. Εχει καποια κοπελα παρομοια εμπειρια; Τι μπορω να κανω για να βελτιωσω την εικονα του;
8
 
 
 
 
σχόλια
Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω.. Μέχρι πρόσφατα είχα στητό, μεγάλο (για το αδύνατο σώμα μου) στήθος που όμως λόγω συχνών, αν και μικρών αυξομειώσεων στο βάρος μου, έπεσε αισθητά. Είμαι 21 ετών και με επηρεάζει και μένα το ίδιο αρνητικά αυτή η κατάσταση. Οπτικά, το θέμα αντιμετωπίζεται με σούπερ μπανελωτό σουτιέν. Κατά τ' άλλα, μόνο με χειρουργική επέμβαση ανορθώνεται το στήθος. Αν δεν είναι πολύ σοβαρό το θέμα σου, αγάπησε ξανά το στήθος σου και ανάδειξέ το με το κατάλληλο σουτιέν!
Μπορείς να βρεις σουτιέν ύπνου, δεν έχουν μπανέλες ούτε ραφές. Νιώθεις μια υποτυπώδη στήριξη αλλά δεν ενοχλούν καθόλου. Μπορείς να βρεις και στη λαϊκή με 5 ευρώ. ΄Και σαφώς να επενδύσεις σε σωστό σουτιέν ημέρας. Να είναι στο σωστό μέγεθος και να μην αφήνει το στήθος σου να "φεύγει". Θα πρέπει να πας σε μαγαζί με εσώρουχα που η πωλήτρια να είναι γνώστης, όχι σε πολυκαταστήματα ρούχων, που παρεμπιπτόντως πουλάνε και εσώρουχα και οι πωλήτριες είναι κοριτσάκια (no offense), απλά γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γνωρίζουν να σε βοηθήσουν.
Πολύ γυμναστική,υγιεινή διατροφή όσο μπορείς.Υπάρχουν επίσης κάποια σουτιέν που τα τοποθετείς στο ψυγείο πριν τα φορέσεις. Βοηθάνε κάπως.Μασάζ με παγάκια, απέφυγε το μπάνιο με πολύ ζεστό νερό. Κρέμες κλπ μην μπεις καν στο κόπο, δεν βοηθούν. Πρόσεξε πολύ τις αυξομειώσεις στο βάρος σου. Βλάπτουν το σώμα ανεπανόρθωτα.
Scroll to top icon