ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2018 | 17:49

.

Οταν ειχα κανει σχεση.. "φιλες" που με ειχαν χρονια γραμμενη αρχισαν να μου στελνουν μηνυματα καθε βδομαδα, με ρωτουσαν τι εκανα (λες και τους ενοιαζε), πως πηγαινε η σχεση και με παρακαλουσαν να βγουμε για καφε ενω πριν δεν το εκαναν.. ακομα και η μανα μου, που οταν ημουν σπιτι ποτε δεν καθοταν διπλα μου να συζητησουμε και να ακουσει τα προβληματα μου, ξαφνικα με θυμηθηκε.. εδειχνε να ενδιαφερεται για μενα και μπορω να πω πως αυτη η σχεση μας ειχε φερει κοντα.. απο τοτε που χωρισα και εμεινα για αλλη μια φορα μονη, ολοι ξανααπομακρυνθηκαν.. λες και η σχεση που ειχα, μου εδινε αξια και ενδιαφερον ως ανθρωπο.. πηρα λοιπον το μαθημα μου, οσοι δεν ηταν και δεν ειναι διπλα μου στη μοναξια και στη λυπη δεν θα ξαναειναι διπλα μου ουτε στη χαρα.. στη χαρα ολοι σε θυμουνται..
2
 
 
 
 
σχόλια
αν κ δε μου κάνει εντύπωση καμία ανώμαλη συμπεριφορά (των γύρω σου) θα θελα να σε ρωτήσω, η δικιά σου συμπεριφορά(χαρακτήρας, τρόπος επικοινωνίας,κοινωνικότητα) ήταν ίδια προ /κατά/μετά σχέση?
Scroll to top icon