ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2018 | 22:01

.......

Τι κάθομαι και προσπαθώ ακόμα απορω. Είναι φως φανάρι οτι δε νοιαζεσαι πλέων, δεν λέω να το καραλαβω η χαζή. Σήμερα σου λέω οτι γυρισα πτώμα και οτι υποφέρω απ το πόνο και εσύ μου ειπες ενα " πω χαμός" λες και είμαι καμία ενοχλητική που σου μιλαει συνέχεια, ποτε βασικά δεν σου μιλάω πολύ, ενω ξέρω οτι είσαι όλοι μέρα με το κινητό στο χερι και μιλάς με διαφορους καθημερινά, ποτε δε παραπονέθηκα για τίποτα, και έχουμε ερθει στο σημείο που οι πράξεις σου νομίζεις ότι με θυμωνουν, κι όλο μου λες " έλα αυτή ζηλευεις;" και είναι ακόμα ποιο εκνευρίστηκο όταν νομίζεις πραγματα, εγώ φταιω βασικά που τα εκανα ετσι. Πλέω δεν νιωθω τίποτα, ειδικά αυτές οι μέρες είναι αδιάφορες μαζι σου, φαντάζομαι εσύ πως νιώθεις! Ε και εσύ το ίδιο , όταν σηκωνεσαι και πηγαίνεις στου κολλητου σου συνέχεια , και πρεπει εγώ κάθε φορά να αγχονομαι που σκατά είσαι κι αν εχεις πάθει κάτι, ουτε ενα τηλ. Δε παίρνεις το κέρατο μου γαμω. Θα φύγω, αλλά είναι τόσο άδικο αυτό που μου σημαίνει.Λυπάμαι τον εαυτό μου, δεν είμαι τόσο δυνατή, παντα θα κάθομαι και θα κλαίω μόνη μουΠοτέ κανείς δεν ήταν τόσο δίπλα μουΓιατί να είναι καο τωρα;Στη ζωή λενε, οτι δίνεις, παίρνειςΔεν ξέρω αν ισχύει για εμεναΗ ίσως να είμαι τόσο εγωιστρια που να μη βλέπω τα λαθοι μουΤι να πω!Καλη σου νύχτα ! Εύχομαι στη ζωή σου, να νιωσεις έτσι όπως με κανεις να αισθάνομαι τωρα. Να δεις τι παει να πει πονος, και μοναξιά με ανθρώπους που νομίζεις οτι σε αγαπανε, αλλά τελικά σε καταστρέφουν, έτσι νιώθω, κατεστραμμένη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου δώσω μια εντελώς φιλική συμβουλή με βάση την δική μου εμπειρία και παρατηρήσεις. Πρέπει να αντιδρας και να δειχνεις τι σε ενοχλει και τι σε στεναχωρει. Οταν καθεσαι και κλαις μονη σου, στερεις από την σχεση σου κάτι πολυ βάσικο... Την αλληλεπιδραση. Ο άλλος σε στεναχωρησε, αρα θα σε δει στεναχωρημενη , σε νευριασε θα ζει να νευριασμενη (σε εκανε να χαιρεσαι θα σε δει χαρουμενη). Αυτο το πραγμα που οι γυναικες προσπαθούμε να μην φανουμε γκρινιαρες και να το παίξουμε ''Cool" αρρωσταινει και σκοτωνει την σχεση. Αν εισαι παθητικος δεκτης των πραξεων η της απραξιας του συντροφου σου, σε χρονο ρεκορ θα σε βαρεθει οπως φαινεται να εχει κανει ηδη ο δικος σου. Η βλακεια είναι οτι δεν εχει βαρεθει εσενα... Εχει βαρεθεί τον ψευτικο ησυχο καλο εαυτό σου (η αλλιως ψοφιο και φοβισμενο εαυτό σου). Και λεω φοβισμενο γιατι φοβασαι να δειξεις το τι νιωθεις και το τι θες. Συγκεκριμενα.1. Αν απανταει μονιμα με δυο λεξεις η δεν στελνει, γιατι δεν του λες οτι σε κανει να νιωθεις οχι σημαντικη. Αν το συνεχιζει, γιατι του απαντας προσπαθωντας να στελνεις μονο εσυ και για τους δυο? 2.Πονας και δεν λεει τιποτα? Γιατι δεν δειχνεις οτι αυτη η αδιαφορια σε πληγωνει?3. "Παραπονεθηκα για τιποτα;" Αυτο ειναι το λαθος σου. Νιωθεις ενοχικα να πεις το τι σε ενοχλει. Να "παραπονιεσαι¨" οταν εχεις λόγο και λογο εχεις οταν νιωθεις ασχημα. Δεν λεω οτι καθε φορα που νιωθεις καπως πρεπει να κραζεις τον φιλο σου, αλλα μια δηλωση αρκει. Μπορεις να πεις "Δεν εκανες και κατι τραγικο, αλλα η αληθεια ειναι οτι αισθανομαι ετσι και ετσι..."4. Ναι ρε! Μπορεις να ζηλευεις οσο θες και να το λες. Και καλα η ζηλεια δειχνει ανασφαλεια.. Αλλα η πραγματικη ανασφαλεια, ειναι να μην κατεχεις τις ανασφαλειες σου και να τις κρυβεις απο τον ανθρωπο σου. 5. Οταν ο αλλος εξαφανιζεται, δεν περιμενουμε να παρει τηλ. Παιρνουμε εμεις και ρωταμε που ειναι. Αντιστοιχα λάθη έχω κάνει και εγω και μπορω πλήρως να καταλαβω το πως νιωθεις. Νομίζεις ότι εχεις δώσει πολλά αλλά στην πραγματικοτητα το μονο που εκανες ηταν να προσπαθεις να ικανοποιησεις τον άλλον και να διατηρησεις την ηρεμια. Ομως, έτσι δεν δινεις στον αλλον κάτι να αγαπήσει και κάπου να ανταποκριθεί. Επίσης πολλές φορές, το να "δίνεις" είναι περιεργα μεταμφιεσμένο. Οταν δεν κανεις πίσω σε κατι που εχεις δικιο "δινεις", όταν δειξεις τις αδυναμιες σου και κλαψεις μπροστα στον συντροφο σου "δινεις" , όταν παραδεχτεις οτι ζηλευεις "δινεις"... Με καθε τι δινεις και ενα διαφορετικο κομματι του εαυτού σου. Σου προτεινω λοιπον να αφησεις τον εαυτό σου εντελώς ελευθερο και αν ο συγκεκριμενος αλλαξει τροπαρι εχει καλώς, αν οχι, θα βρεις αλλον και θα τα πατε πολυ καλυτερα.
Scroll to top icon