ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2018 | 03:10

Γάμος και κιλα

Παλεύω χρόνια με τα κιλά αλλά κάποτε είχα φτάσει σε καλό σημείο αλλά με το διάβασμα μετά τη σχολή ξαναπαχυνα κι ενώ είχα φτάσει 65 τώρα είμαι 89. Το θέμα είναι ότι παντρεύομαι σε 1.5 μήνα κι όλο καμιά φορά προσπαθώ να φαω πιο υγιεινά ή καμιά γυμναστική αλλά μετά τρώω πάλι πεινάω τόσο πολύ και παχαινω ξανά. (Ειμαι λιχουδα η αλήθεια) Ειδικα στα μπρατσα στήθος και προγουλι φετος με βλεπω με καλυπτικο ολοσωμο γιατι λίγο κοιλιτσα υπάρχει..Πάει τελείωσε θα μείνω χοντρούλα νύφη! Εσείς τι λετε;
11
 
 
 
 
σχόλια
Τα κιλά μπορείς να τα χάσεις και μετά το γάμο.Για να ειναι μαζι σου σημαινει οτι τωρα του αρεσεις. Αν αυτο αλλαξει καποια στιγμη κανεις δεν το ξερει, αλλα μπορει να συμβει στον καθενα.Μην κολωνεις, κοιτα να ευχαριστηθεις τη μερα χωρις κομπλεξ.
Ενάμιση μήνα πριν από τον γάμο, δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα, το ξέρεις.Άντε βαριά βαριά να φύγουν 2-3 μπορεί και 4 κιλά με σωστή διατροφή και ενυδάτωση; Μέχρι εκεί. Σε σώζουν τόσα;Η λύση είναι αυτή που πρότεινες με ολόσωμο κορσέ, αν και θα δυσανασχετίσεις αρκετά, λόγω ζέστης και πίεσης. Χώρια που θα είναι επιπλέον εμπόδιο, αν χρειαστεί να πας μια τουαλέτα σαν άνθρωπος. Ντυμένο με νυφικό. Που δεν τα κουμαντάρεις και εύκολα.Επίσης, αν έχεις γατόνι αισθητικό, μπορεί να σου κάνει τα κατάλληλα κοψίματα και τις σκιάσεις στο μακιγιάζ, ώστε να δώσει σχήμα στο πρόσωπο σου.Αυτά...Οι ώρες οι καλές!
Ευχαριστώ πολύ!!! Αυτό με τον κορσέ βοηθάει όντως.. απλα ένα κόμπλεξ το νιώθω ότι θα με κοιτούν άσχημα γιατί περνάω λίγο στα καλά το γαμπρό ο οποίος αδυνατίσε έχει εύκολο σώμα όσο τον ξέρω ενώ εγώ παχυνα από τότε που τον ξέρω και νιώθω άσχημα που τον περνάω κιόλας.. ??
Scroll to top icon