ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2018 | 17:06

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Η σύντροφος μου έχει πάρει 30 κιλά τα τελευταία 3 χρόνια. Τα πρώτα 10 δε μ' ενόχλησαν ούτε τα σχολίασα. Τα επόμενα 10 άρχισαν να με στεναχωρούν και της το είπα. Τώρα πια είμαι σε απόγνωση. Είμαστε μαζί 5 χρόνια, συζούμε τα 3 και πριν 1 χρόνο παντρευτήκαμε. Όταν τη γνώρισα ηταν κοντά στα 60 και τώρα στα 90. Άλλος άνθρωπος!Έχω δοκιμάσει τα πάντα πια. Την πίεσα να κάνει ορμονικές εξετάσεις οι οποίες ήταν άριστες. Την παρακινώ συνέχεια για δίαιτα και γυμναστική και παρότι εγώ δεν έχω ανάγκη, τα κάνω μπας και συμμετάσχει αλλά τίποτα. Αρνείται το πρόβλημα λες και δεν υπάρχει, λες και δεν καταλαβαίνει. Ούτε καν περίπατο δε θέλει πια. Όπου πάμε με το αυτοκίνητο και εφ' όσον παρκάρουμε απ' έξω. Της πρότεινα ψυχολόγο μήπως βοηθήσει και έγινε έξαλλη. Στην αρχή ήμουν ανεκτικός, διακριτικός και υποστηρικτικός. Πλέον έχω αγανακτήσει.Το συζήτησα με έναν φίλο και μου είπε κάτι που δεν είχα σκεφτεί. Οτι από τότε που μείναμε μαζί χαλάρωσε και με θεωρεί δεδομένο. Αυτή η σκέψη, οτι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, με εξόργισε αλλά τα βάζω κάτω και δυστυχώς μάλλον "έδεσε τον γάιδαρο της" και άραξε.Ντρέπομαι που το λέω αλλά νιώθω άσχημα ακόμα και να την γνωρίσω στους συναδέλφους μου.Μέχρι εδώ οκ θα μπορούσα να το διαχειριστώ. Το πρόβλημα όμως είναι οτι όσο παχαίνει οι σεξουαλικές ορμές της αυξάνονται ενώ οι δικές μου μειώνονται δραματικά. Τόσο που μου έκανε παράπονα και με πίεζε να το συζητήσουμε. Όσο δεν της έλεγα την αλήθεια υπονοούσε οτι ίσως έχω άλλη. Κι έτσι της είπα την αλήθεια. Οτι φταίει το βάρος της, η αδιαφορία της γι' αυτό και κατ' επέκταση για μένα και τη σχέση μας. Πληγώθηκε, το ξέρω, όπως ξέρω και πολύ καλά οτι καθησυχάστηκε που δεν υπάρχει άλλη. Και συνεχίζει...Και έρχομαι και αναρωτιέμαι...πως θα συνεχίσουμε έτσι; Και πως θα κάνουμε παιδιά; Και με το σεξ; Έχω ξενερώσει. Νιώθω εγκλωβισμένος και απογοητευμένος.Μωρό μου, σου ορκίστηκα να σε αγαπάω και στα ευκολά και στα δύσκολα. Το κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Σ' αγαπάω αλλά δε σε ποθώ. Δε σε βλέπω πια ερωτικά. Γάμος χωρίς έρωτα για μένα δεν υπάρχει. Αν τύχει και το διαβάσεις εδώ, έχει καλώς. Αν όχι, θα στο πω σύντομα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις τα δίκια σου .Διότι είναι αυτό που λές άλλη γνώρισες άλλη είναι τώρα και το χειρότερο ότι παρόλο που έχεις κάνει τις προσπάθείες σου συνεχίζει .Ο φίλος σου έχει δίκιο ,αν δεν παίζει κάποιο άλλο θέμα όντως απλά αφέθηκε .Άρχισε να σχολιάζεις με θαυμασμό κορμάρες μπροστά της μπας και πάρει τα χαμπάρια της .30 κιλά είναι + ένα μικρό παιδάκι ακόμα δεν είναι και λίγα ..
Αυτή η εξ/ση έχει ξανανέβει. Καρφώνεστε ρε παιδιά κι εμείς έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Αφήστε χώρο στους άλλους που έχουν προβλήματα και θέλουν να ξαλαφρώσουν, έστω και με το να δουν το κείμενό τους δημοσιευμένο. Δοκιμάστε αλλού το συγγραφικό σας ταλέντο και την ικανότητά σας να "ξεσηκώνετε" τα πλήθη. 'Αιντε.
Scroll to top icon