ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2018 | 10:43

Λάθος.

Είμαι τρελή που νομίζω ότι αν δεν αλλάξει κάτι μεταξύ μας θα καταφερουμε να κερδίσουμε την απόσταση? Ότι δηλαδή αμα παραμείνουμε ερωτευμένοι, θα τελειώσουμε τις σπουδες μας και θα βρεθούμε στην ίδια πόλη όσο δυσκολο και αν είναι? Μου φαίνεται ώρες ωρες χαζό που αντι να τα βρω με ενα παιδί από εδώ ταλαιπωρούμαι 'ετσι. Και μου φαίνεται χαζό, όχι γιατι δεν αντέχω, αλλά γιατι αμφιβάλλω για την προοπτική του να βρεθούμε στο ίδιο σημείο. Φοβαμαι ότι θα τρωμε στην μαπα την αποσταση και μετα κάτι θα στραβωσει σε επαγγελματικα, οικονομικα η κάτι τέτοιο και θα χωρισουμε. Και δεν με νοιαζει ο χωρισμος, ολα για καποιον λόγο γινονται. Με νοιαζει ο χρονος που θα εχω χασει και θεωρω τον χρονο το πιο πολυτιμο πραγμα. Από την άλλη αγαπιόμαστε τόσο πολύ, που θα ήταν άδικο να μην τα καταφερουμε. Απόψεις και βιωματικές εμπειρίες παρακαλώ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει ένας καλός δείκτης γι' αυτό: αντλείς χαρά απ' το άτομο στο τώρα χωρίς να πρέπει να κάνεις άπειρες υποχωρήσεις ή συμπεριφορές που δεν σε εκφράζουν( είτε να τις δέχεσαι χωρίς αντίδραση; ) Όταν σε γεμίζει κάτι στο τώρα ή κάποιος στο τώρα και όχι οι υποσχέσεις του αύριο τότε δεν είναι χαμένος χρόνος ακόμη κι αν στο μέλλον τελειώσει ή λήξει κάτι. Ένα παρόν έχουμε, δεν ξέρουμε πόσο θα ζήσουμε ή θα ζήσουν οι άλλοι και πρέπει να έχει όση περισσότερη ποιότητα γίνεται. Δηλαδή ακόμη και γυμναστική να κάνεις όσο κι αν έχεις υπόψιν τα μελλούμενα αποτελέσματα έχει νόημα και αξία να σε καλύπτει, να σου φτιάχνει τη διάθεση και όχι μόνο τους γοφούς. Λάθη και 'λάθη' θα κάνεις. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά να χαίρεσαι το τώρα και όσα κάνεις το τώρα. Αν οι στόχοι σου για το μέλλον δεν σου προσφέρουν ένα παρόν ωραίο αλλά που σε φθείρει... αναθεωρείς αν χρειαστεί. Υ.Γ. Το μεγαλύτερό μου λάθος μέχρι τώρα είναι η άρνησή μου να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος επιλογές. Ειδικά για ανθρώπους. Έχασα πολύ χρόνο μέχρι να το παραδεχτώ και να δράσω αναλόγως. Ενώ σε όλους τους υπόλοιπους θα πω, θα παροτρείνω, θα στηρίξω άμα λάχει να μην κολλάνε με όσα έγιναν. Αλλά μου το μαθαίνω. Ελπίζω να μην έχεις αντίστοιχο πρόβλημα. :)
Πολύ καλός ο κανόνας σου μου αρέσει :P Απλά δεν ξέρω ακόμα το εξής. Όταν με ένα ατομο έχετε κάτι που με την κρίση σου θεωρείς δυνατό, κάνει πράγματα για σένα και υπάρχει αμοιβαίος έρωτας όταν όλα είναι κατά σας συνεχίζεις; Προς το παρον τεινω στο ναι και δεν εχω βγει λάθος. Αλλα ποτε δεν ξέρεις.
Αφού "ολα για καποιον λόγο γινονται", ο χρόνος σου δε θα πάει χαμένος. Η απόσταση στις σχέσεις είναι σχετικό. Για μένα απαίσιο, για άλλους ο βαθύς συνδετικός κρίκο, για άλλους ένα εμπόδιο όπως το χρήμα, ο ελεύθερος χρόνος, κάτι διαχειρίσιμο.
Scroll to top icon