ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2018 | 18:52

Καταθλιψη

Απο τον Αυγουστο λογω ενος πολυ ασχημου χωρισμού (με παρατησε) περναω έντονη κατάθλιψη και νιωθω απειρη μοναξια. εχω κανει πολλα αλλα δε βρισκω λυση. κοντευει χρονος και ακομα μου λειπει ο ανθρωπος που με πληγωσε οσο κανεναε αλλος... Χρειαζομαι Βοήθεια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πέρασα μια παρόμοια κατάσταση, η οποία στην περίπτωσή μου δυστυχώς κράτησε περίπου 3 χρόνια. Μιλάμε για πανωλεθρία. Τον σκεφτόμουν μέρα-νύχτα, αυπνίες, εφιάλτες, πήρα 10 κιλά, άφησα τον εαυτό μου εντελώς. Δεν ήξερα τι να κάνω με μένα, δεν με αναγνώριζα και ένιωθα ότι η ζωή μου τελείωσε. Έκανα και 1-2 σχέσεις αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη με αποτέλεσμα να νιώθω χειρότερα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως αν δεν κάνεις κάτι για να αλλάξει η κατάσταση που βιώνεις όσο είναι νωρίς, μπορεί να βυθιστείς πιο βαθιά σε αυτήν και να γίνει πιο μόνιμη η ζημιά. Σε εμένα έγινε ένα κλικ μετά από μια συζήτηση που είχα μαζί του όπου συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν ήταν ισότιμα τα συναισθήματά μας. Σταμάτησα επιτέλους κάθε επαφή μαζί του (πολύ βασικό), άρχισα προπονήσεις, διαιτα (με βοήθεια ειδικού) και προσπάθησα να εστιάζω στο να έχω καλή φιλική παρέα δίπλα μου και να γελάμε. Την τελευταία σχέση που δεν με γέμιζε την τελείωσα επί τόπου. Αφού έστρεψα την προσοχή μου σε εμένα, τον ξέχασα. Όχι 100% αλλά σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Εν ολίγοις, ζήτα βοήθεια από ειδικό αν νομίζεις ότι την χρειάζεσαι. Αλλά κόψε και επάφή και εστιάσε σε σένα. ΥΓ. Η γυμναστική βοηθάει άπειρα.
Πολλές φορές βάζουμε τον εαυτό μας στην διαδικασία του να στεναχωριέται και από συνήθεια! Λέμε πως "έχω κατάθλιψη", "είμαι άσχημη", "δεν αξίζω" και φτάνουμε κάποια στιγμή να τα έχουμε πει τόσο πολύ πια που τα έχουμε πιστέψει. Δυστυχώς πολλές φορές δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να ζήσει κάτι και να πάει παρακάτω, αλλά κολλάμε τόσο στην κατάσταση που μας καταπίνει όλο και περισσότερο.Για αρχή δεν είναι σωστό να λες με "παράτησε". Αυτό σαν λέξη σου δημιουργεί ένα συναίσθημα του δεν αξίζεις!Για κάποιο λόγω χωρίσατε! Οκ, μπορείς να στεναχωρηθείς! Αλλά για πόσο;Μήπως ρίχνεις πάρα πολύ τον εαυτό σου; Μήπως τοποθετείς τους άλλους πιο ψηλά από εσένα;Μήπως είναι καλό να αρχίσεις να χτίζεις καλύτερες σχέσεις με τον εαυτό σου; Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο! Φρόντισε να παίρνεις το καλό από κάθε κατάσταση και να προχωράς μπροστά!
Scroll to top icon