ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2018 | 19:42

Αυτός είναι ο πρώην άντρας μου και πατέρας του παιδιού μου.

Με λένε Βασιλική ειμαι 43 ετων και κατάγομαι από τα Ιωάννινα αλλά μένω στην Αθήνα.Στα 16 μου χρόνια ο πατέρας μου με προξενεψε με ένα άντρα κατά 15 χρόνια μεγαλύτερο μου,ο οποίος είχε αρκετή περιουσία.Εμενα δεν με γοήτευσε αρκετά, αλλά αναγκαστικά τον παντρεύτηκα.Η ζωή κυλούσε τέλεια και εγώ άρχισα να τον αγαπάω ακόμα περισσότερο.Οταν έφτασα στα 20 μου χρόνια έμεινα έγκυος, αλλά απεβαλλα.Μετα απο 3 χρόνια ξανάεμεινα έγκυος και γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Με τους γονείς μου άρχισα να μην έχω πολλές σχέσεις διότι από ένα σημείο και μετά δεν ήθελαν τον άντρα μου, για αυτό δεν είχαμε καλές σχέσεις σε σημείο που δεν μιλούσαμε καν.Περασε ο καιρός και ο άντρας μου είχε μπλέξει με κακές παρέες.Ολη μέρα σε ένα καφενείο, να χαρτοπαιζει και να γυρνάει αργά το βράδυ σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Ενα βράδυ αποφάσισα να κάτσω να μιλήσω μαζί του και να τον βγάλω από αυτές τις "παρέες οι οποίες επηρέαζαν και τον γάμο μας.Εκεινος όμως νευρίασα και με έβριζε άσχημα (δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τις χυδαιότητες που μου ελεγε.)..Αυτό συνεχιζόταν για πολύ καιρό μέχρι που με έδειρε άσχημα.Εγω σιώπησα.Μετα απο 10 χρόνια όταν η κόρη μου άρχισε και έμπαινε στην εφηβεία, αποφάσισα να χωρίσω.Απορω πως έκατσα τόσα χρόνια εκεί μέσα και τραβούσα ολα αυτά.Εκατσα και συζήτησα μαζί του προσπαθώντας να του εξηγήσω ότι δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση και ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε.Εκεινος μετά από πολύ πίεση το δέχτηκε. Αυτός ήταν ο άντρας μου!Πλέον με την μάνα μου δεν έχω σχέσεις (ο πατέρας μου πέθανε πριν 8 χρόνια) αλλά έχω μια υπέροχη κόρη 21 ετών την οποία την καμαρώνω καθημερινά!!Τα φιλιά μου!!
1
 
 
 
 
σχόλια
1991, προξενιές από τα 16...Το πόσο πίσω ήταν μερικά χωριά τότε (και σήμερα), μερικές φορές με ξεπερνά...Να είσαι καλά. Εχεις χρόνια να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τη δική σου ευτυχία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon