ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2018 | 13:45

Πανελληνιες.

Και που λέτε,ιστορια σημερα. Είμαι μαθητης που εγραφε πάντοτε πολυ καλα στο εν λογω μαθημα (19+)..και σημερα βιωσα την μεγαλυτερη αποτυχια και θλιψη σε ολα τα σχολικα μου χρονια. Σε ποιον να το πω και ποιος θα με πιστεψει,οτι εχω τοσο μειωμενη κριτικη ικανοτητα,ωστε να γραψω παραπανω απο οσα ζηταει το ερωτημα. Ο,τι να ναι. Ηταν σαν να πεταξα μονος μου ολη την προσπαθεια και τον μοχθο τοσων ετων..Παιδια,οι πανελληνιες απαιτουν ,περα απο διαβασμα, ωριμη σκεψη και ψυχικη ηρεμια. Καποιος που πληροι μονο το 1/3 των προύποθεσεων,δεν μπορει ,τελικα, να βγει κερδισμενος..Καλη τυχη παιδια και καλα αποτελεσματα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις δικιο σε αυτο που λες. Υπαρχει μια μνησικακια να το πω; Απεναντι σε όσους ειμαστε θεωρητική γιατι εχουν ετοιμο στο στομα το " ελα μωρε αφου ολα παπαγαλια ειναι εκει μια χαρα θα τα πας, δε σε φοβαμαι" ενώ στην πραγματικοτητα ναι προφανως χρειάζεται ικανοτητα αποστειθισης, αλλα και κρίση, και ποιοτητα στη σκεψη και ηρεμια για να πετυχεις οχι το απολυτο αλλα το πολυ καλο- αριστο. Καθε χρονο τετοιες μερες αναπολω τις πανελληνιες. Ημουν του 2014. Στην ιστορια, μας ειπαν οι καθηγητες οτι ηταν τα δυσκολοτερα θεματα της δεκαετιας. Η ιστορία ειναι πονηρο μαθημα, απο οτι θυμαμαι σε πολλους ορισμους επρεπε να γράψεις συνδυαστικές απαντησεις που ένας παπαγάλος δε θα μπορουσε, ειχαν πεσει κομματια αντι σος σε θεωρια και τα παραθεματα ηταν και πολλα για πρώτη χρονια αλλα και ήθελαν συνδυαστικη σκεψη γιατι επαιρνες αποσπασματα απο πολλες μεριες του βιβλιου. Επισης στα παραθεματα πρεπει να εχεις ειδικο τροπο να τα γραφεις, διαπλεκοντας τις πληροφορίες του παραθεματος με του βιβλιου και ολα αυτά με τροπο που να δειχνει οτι έχεις κριση. Επομενως, ναι, τοτε , γραψαμε οσοι είχαμε οντως κριση. Τελος πάντων, αυτα τα λεω για να γινει αντιληπτός ο βαθμος δυσκολιας. Περα απο αυτο ομως, δυστυχως ή ευτυχως απο οσο θυμάμαι δεν πειραζει να έχεις γραψει κατι παραπανω εφοσον εχεις γραψει το κομματι που χρειαζεται. Αυτο μας το ειχε πει ο βιολόγος μας, αλλα υποθετω ότι και στα αλλα μαθηματα ίσως ισχυει. Πχ οταν τους εχουν στειλει εντολες με ποια κομματια πρεπει να δουν μέσα γραμμενα, εφοσον εσυ εχεις γραψει το κομματι που χρειαζεται δε νομιζω να σου κοψουν εαν εχεις βαλει και κατι παραπανω. Αν ειναι εντελώς ασχετο τωρα τι να σου πω. Δεν ξερω, πιστεύω οτι απτεται της διακριτικης ευχερειας του καθε διορθωτη, αλλος μπορει να μην αφαιρεσει τιποτα, αλλος κατι λιγο! Αλλα επιμενω στο ότι εφοσον εχεις γραψει αυτο που χρειάζεται δεν κινδυνευεις τρελα! Το κακο θα ηταν να εχεις γραψει αλλο κομματι απο αυτο που θελανε, οχι το να γραψεις κατι παραπανω! Μην το σκεφτεσαι και προχωρα στο επομενο! (Υπαρχει επομενο; δεν ξερω καθολου μη λεω βλακειες χαχα!) Ο,τι εγινε εγινε! Και καλη επιτυχια! Και δεν κρινεται μονο απο ενα μάθημα το ολο θεμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon