ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2018 | 11:34

Πιστεύετε στα όνειρα;;

Πάντα πίστευα ότι η ανάλυση των ονείρων από προσωπικής άποψης -και όχι από ονειροκρίτες- σήμαινε και ανακάλυψη των χαμένων πτυχών του εαυτού μας.Πράγματα που περνούν απαρατήρητα από το συνειδητό μας, καταγράφονται στο ασυνείδητο και προβάλλονται μέσω των ονείρων.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πράγματα που περνούν απαρατήρητα από το συνειδητό μας, καταγράφονται στο ασυνείδητο και προβάλλονται μέσω των ονείρων. Πηγή: www.lifo.grΣτη διάσταση των ονείρων προβάλλονται πράγματα που συμβαίνουν στο ευρύτερο περιβάλλον ή που μας απασχολούν στο συνειδητό ή στο ασυνείδητο.
Πολλές φορές, όσα δεν καταδέχομαι να σκεφτώ ξύπνια, με σκουντάνε στον ύπνο μου. Είναι μέρος του εαυτού μας κι αυτά αν και απ' όσο ξέρω πλέον θεωρούνται ως υπολείμματα χωρίς κάποια ιδιαίτερη αξία έστω με αυτήν που ο Φρόυντ είχε δώσει. Αλλά από την άλλη, νομίζω ότι εμείς ξέρουμε καλύτερα τον εαυτό μας ή έστω αυτό μας οφείλουμε.
Scroll to top icon