ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2018 | 23:13

Πώς;

Ειμαι 17,ύψος 1,60 γυμνάζομαι λίγο στο σπίτι και από 50 κιλά,έφτασα 47 γιατί τελευταία δεν τρώω πολύ. Έχω χάσει λίγο και από τον ποπο άλλα θέλω να ξαναγίνει όπως πριν. Πώς μπορώ να πάρω κιλά άλλα να μεγαλώσει ο ποπος μου; Δηλαδή με λίγα λόγια να πάρω κιλά εκεί που θέλω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μ'ενα συντομο γκουγκλαρισμα θα μπορουσες να βρεις συμβουλες διατροφης και βιντεο με ασκησεις που πρεπει να κανεις και οχι να γραφεις εξομολογησεις του κ*λου κυριολεκτικα εδω...
ΠΡέπει ο αγιασμός να είναι από Τήνο συγκεκριμένα;Από την εκκλησία της γειτονιάς δεν πιάνεται;Κι αν δουλέψει, πάω και μέχρι την Τήνο να ανάψω μια λαμπάδα, βρε αδερφέ!(δεν είμαι η εξ., αλλά μακάρι να υπήρχαν τόσο εύκολες λύσεις σ'αυτό το οπρόβλημα);)
Νομίζω πώς αν κάνεις συγκεκριμένες ασκήσεις για γλουτούς και αρχίσεις να τρως και πάλι κανονικές ποσότητες (υγιεινά πάντα) μάλλον θα μεγαλώσει. Α και να τρως αρκετές πρωτεΐνες.
Scroll to top icon