ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2018 | 22:52

Αδιέξοδο.

Με τον φίλο μου βρισκόμαστε στο εξωτερικό και αυτές τις μέρες μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν νιώθει όπως ένιωθε σε αυτή την σχέση και ότι τον πνίγει όλο αυτό που έχουμε.. αυτή την στιγμή νιώθω μόνη σε μία ξένη χώρα.. να κάνω τι? Να καθίσω εδώ έχοντας μια καλή δουλειά αλλά παρέα την μοναξιά ή να γυρίσω στην πατρίδα, μένοντας πάλι άνεργη? Πραγματικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Στηρίξου στα πόδια σου. Δεν είσαι καμία να σε φάει η μοναξιά επειδή σε χώρισε κάποιος. Και μάλιστα από εκεί ξεκινάνε ολα: εξαρτάται από αυτόν η ευτυχία σου ενώ πρέπει να πηγάζει από σένα. Μήπως κρεμαστηκες πάνω του; Καλά βέβαια,αυτά τα "πνίγομαι" τα ακούω λίγο βερεσε αλλά οκ. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη, γύρνα αλλά να θυμάσαι ότι η μοναξιά και ο χωρισμός πονάει σε οποιαδήποτε χώρα για λίγο καιρό. Προσπάθησε να μείνεις λίγο μόνη σου και αν δεις ότι δεν περνάς καλά, τότε σκέψου και την Ελλάδα. Μετέτρεψε τον πόνο σε κινητρο.
Μείνε ψύχραιμη και δυνατή εκεί που είσαι και θα βρεις και παρέα και σχέση,μπορεί να περάσεις δύσκολες μέρες και να μην αντέχεις άλλο αυτήν την καταραμένη μοναξιά αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθουν και τα 2 και φίλους θα κάνεις και σχέση ξανά.Απλα βρες κάτι να περνάς τον χρόνο σου ωραία για όσο είσαι μόνη σου λίγο να ξεχνιέσαι,καλή δύναμη σου εύχομαι και όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς! :)
Αν δεν λύνεται το πνίξιμο που νιώθει ( που μεταξύ άμα δε θα λύνεται) θα σ Ε παρακαλούσα να μαζέψεις τα πραγματάκια σου και να πας σε ένα δικό σου χώρο , έστω και μικρό. Αλλά δικό σου μακριά από εκείνον και να κανεις μια νέα αρχή γεμάτη δύναμη ! Κ και μην τυχόν κοιτάξεις πίσω σου. Γίνε όλα όσα ονειρεύτηκες , χάραξε το δρόμο μπροστά . Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, άντε πια με το πνίξιμο που ένιωσε ξαφνικά .
Scroll to top icon