Η Βάσω κάνει πόλεμο

Η Βάσω κάνει πόλεμο Facebook Twitter
0

Η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ανήμερα των γενεθλίων του Πρωθυπουργού, συνεχίζεται με αρκετούς βουλευτές να επιτίθενται εναντίον πρακτικών και προσώπων της κυβέρνησης, με  πρώτη τη  Βάσω Παπανδρέου που καταφέρθηκε κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου αλλά και του ίδιου του Παπανδρέου. Η Βάσω Παπανδρέου που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού δεν χειροκρότησε ούτε μια φορά, κάλεσε το Γιώργο να μην λειτουργεί με παρέες και αμφισβήτησε την επιτυχία της μείωσης του ελλείμματος  κατά 5%, βάλλοντας κατά του υπουργού Οικονομικών και κάνοντας λόγο για  «απίθανη κοροϊδία του οικονομικού επιτελείου με τη δική σου στήριξη». « Μην μου λες για τις μονάδες που μειώσαμε το έλλειμμα», είπε η Βάσω Παπανδρέου. «Πρέπει να αλλάξεις εσύ γιατί αλλιώς ο βίος της κυβέρνησης θα είναι σύντομος», είπε επίσης  η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πρωθυπουργός, στην ομιλία του κάλεσε τους βουλευτές να βασιστούν πάνω του δηλώνοντας «δεν είναι ώρα να φυγομαχήσουμε».  Επανέλαβε ότι  παρέλαβε μια χώρα στο χείλος της καταστροφής( χωρίς να πεί όμως γιατί τότε έταζε παροχές) και  υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση πλήρωσε τις αμαρτίες άλλων και ανέλαβε να αποτρέψει τη χώρα από το γκρεμό.

"Η χώρα διέρχεται κρίσιμες στιγμές. Καθήκον μας είναι να διασφαλίσουμε το μέλλον της Πατρίδας. Αναλάβαμε την ευθύνη της διακυβέρνησης, την ώρα που η χώρα βρισκόταν στο χείλος της χρεοκοπίας" δήλωσε ο Πρωθυπουργός, παραδεχόμενος ότι πολλοί αδικούνται από τις αλλαγές, ωστόσο , όπως σημείωσε, πρέπει αυτές να γίνουν γρήγορα.

Αναφέρθηκε επίσης και στη συνομιλία με τον Αντώνη Σαμαρά στην προσπάθεια σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, τονίζοντας ότι παραμένει στόχος του η εθνική συνεννόηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM