Ποια είναι η πιο δύσκολη δουλειά στην Ευρώπη;

Ποια είναι η πιο δύσκολη δουλειά στην Ευρώπη; Facebook Twitter
0

Ίσως απόψε να είναι η τελευταία νύχτα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Οικονομικών, αφού αναμένεται η ανακοίνωση του ανασχηματισμού από τον Πρωθυπουργό (τι ώρα αλήθεια; θα τους καλέσει σαν guest list στο πάρτι γενεθλίων;) . Και μπορεί η Βάσω να μην αναγνωρίζει τον κόπο και τον ιδρώτα του υπουργού, τον αναγνωρίζει όμως η Wall Street Journal  που σε άρθρο της χαρακτηρίζει τον Παπακωνσταντίνου ως πολιτικό άρτια εκπαιδευμένο που χαίρει της εκτίμησης πολλών ευρωπαίων ομολόγων του και του ΔΝΤ.

Παράλληλα η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα της ευρωπαικής κρίσης και για τους Έλληνες δεν είναι παρά ο «δαιμονικός ενορχηστρωτής» του προγράμματος σκληρής λιτότητας ενώ για κάποια μέλη του κόμματός του «ανεπιθύμητος». Πιό "επώδυνα" έγιναν τα πράγματα  με τη γνωστοποίηση από τον Πρωθυπουργό της πρόθεσης του να κάνει ανασχηματισμό, οπότε "ορισμένοι βουλευτές του κόμματος πολλαπλασίασαν τις πιέσεις για την απομάκρυνση του Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο".

Η εφημερίδα, συμπεραίνει σύμφωνα με το newpost.gr ότι η δουλειά που κάνει ο απόφοιτος του London School of Economics Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είναι η πιο δύσκολη  δουλειά στην Ευρώπη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM