ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2018 | 18:38

Νέα ήθη

Γενικά έχω την εντύπωση ότι έχει ξεθωριάσει στα μάτια πολλών η συμβατική μόρφωση!!Δηλαδή το να προσπαθείς π.χ. σήμερα για ένα πτυχίο τείνει να θεωρείται παλιομοδίτικο για πολλούς σε σχέση με παλιότερα.Φυσικά θα υπάρξουν κ αυτοί που θα φτάσουν να το απαξιώσουν σε εξοργιστικό βαθμό!!Οκ, οι λόγοι είναι προφανείς και γνωστοί δεδομένης της κατάστασης. Ανεργία,υποβάθμιση όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης κτλπ.Ναι ένα πτυχίο σήμερα δεν σου εξασφαλίζει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση,τα πράγματα είναι πιο ευέλικτα στο κομμάτι της άντλησης γνώσης και πληροφοριών οπότε αυτόματα η ακαδημαϊκή μόρφωση δεν αποτελεί μονόδρομο. Αλλά πιστεύω ότι η εξειδίκευση σε ένα αντικείμενο αλλά και η διαδικασία της μάθησης από μόνη της έχει να σου δώσει πάρα πολλά!!Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!Και στην τελική πως θα γίνει?Να πετάξουμε όλοι τα βιβλία και να είμαστε πάνω καταπάνω σε ένα insta και ένα fb?
4
 
 
 
 
σχόλια
Η μορφωση δυναμωνει το μυαλο και διευρυνει τους οριζοντες... Επενδυσε στην μορφωση, ειναι αναφερετο δικαιωμα του καθε ανθρωπου.. Ασε τον κοσμο να λεει.. αυτο ξερει και αυτο κανει! Μην ακους κανεναν, κανε αυτο που εσυ επιθυμεις η ζωη σου, σου ανηκει!
Απαξίωση για τη μόρφωση; μόνον οι αγράμματοι, αστοιχείωτοι και απαίδευτοι τελείως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, έχουμε μπει σε μία άλλη εποχή από τις προηγούμενες δεκαετίες: στην ανάγκη για απόλυτη εξειδίκευση. Δεν αρκεί ένα ''γενικό'' πανεπιστημιακό πτυχίο, αλλά εξειδίκευση σε συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα.
Scroll to top icon