ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2018 | 00:02

Συνέχεια προηγούμενης εξ...

Ήταν αργά κι ένιωθα κουρασμένος, οπότε είπα ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ και να στεναχωρέθηκα άλλο με αυτό, οπότε την μπλοκαρα, με σκοπό, αν μου έρθει αύριο να της ξαναμιλήσω, γιατί αν απλά έκλεινα το ίντερνετ, λογικα κάποια στιγμή θα το ξανάνοιγα από περιέργεια. Αυτή μου ζήτησε και συγγνώμη στα τελευταία μυνήματα που μου έστειλε. Την άλλην μέρα της ξαναεστειλα. Ανάμεσα σε αυτά που μου είπε, μου είπε και να σας πω ότι την μπλοκαρα επειδή ήμουν κουρασμένος και δεν της είπα ούτε καληνύχτα (πράγμα που δε μου έβγαινε γιατί μου είπε πως είμαι υπερβολικά ευγενικός), και να δούμε τι θα πείτε. Ορίστε, πείτε μου. Ήταν ανώριμο, αλλά είμαι για κρέμασμα;Παρακαλώ, αν γίνεται να ανέβει μαζί με την άλλη εξομολόγηση, ως μια ή ακριβώς μετά από την άλλη...
6
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν...Εχουμε και λέμε. Σαβατζ, από οσα σχόλια σου έχω διαβασει, εχω καταλάβει ότι δεν είσαι ακριβως ευγενικός, αλλα είσαι ευγενικός κατά συνθήκη. Όχι οτι γινεσαι αγενης, αλλα σιγουρα δεν χαρακτηριζεσαι από προσποιητή ευγενεια. Τωρα αν στην κοπέλα δεν αρεσε που σου βγηκε η πιο γλυκια πλευρα σου, ξεκαθαρα δεν κανει για σενα, αρα μην χαλάς τον χρόνο σου. Επιπλέον...Όταν λες έμμεσα κάποιον γλειώδη και ανασφαλή και συνεχιζεις να του μιλας, εχεις και εσυ προβλημα. Και...Μεγαλα παιδία ειστε μην ψαχνετε διαιτητη εδω μεσα -_-υγ.Αν κατι απο οσα ειπα αναφερθηκε και πριν απο ολους σχολιαστες συγγωμη.
Τελείως απροκατάληπτα: με έμμεσο τρόπο σε είπε φλώρο, γλοιώδη, ενοχικό και όλα αυτά τα ωραία. Είναι σα να σου έλεγε ότι είναι λ.χ. από την Καρδιτσομαγούλα και να της έλεγες ''όλο τσούλες έχει η Καρδιτσομαγούλα'', έμμεσα τσούλα την λες και την ίδια, μην παίζουμε με τις λέξεις επιτέλους. Από εκεί και πέρα, όλο αυτό που περιγράφεις ανωριμοτητα μου δείχνει, και πιο πολύ όχι το μπλοκάρισμα αλλά το ότι το έκανες ως μέρος ενός παιχνιδιού: το να μπλοκάρω κάποιον ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ είναι μία λύση, το να τον μπλοκάρω για να τον ξεμπλοκάρω και ούτω καθεξής, είναι παιχνιδάκια για μωρά.
Χαχαχαχαχα και μου είπε και της είπα και σας είπα...ωωωχ αδελφέ, μας ζαλίσατε λίγο με την πέμπτη δημοτικού σας πρωί πρωί. Να της κάνεις ένα σοβαρό μπλοκ/ντιλίτ, πάτα κόκκινη γραμμή και κλείδωσέ την κιόλας.
Μην αλλαξεις για καμια/κανεναν δυσπιστο την ευγενεια σου, Σαβατζζ, γιατι πρωτα απ' ολα το μεσα σου γεμιζει αυτη η λεξη. Και απλως το εκφραζεις. Αν σε καποιους πεφτει βαρυ, και τους ξαφνιαζει, μη δινεις σημασια, θα το συνηθισουν. Κι αν οχι, στο καλο.
Ενταξει, βρε Σαβατζζζ, οτι εισαι ευγενικος κι εγω το εχω καταλαβει απο σκορπια σχολια δικα σου που εχω δει. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο που σου ειπε η κοπελα. Αδικως τη στεναχωρησες με το μπλοκαρισμα. Κι εγω θα το θεωρουσα βαρυ. Δεν εισαι ομως και για κρεμασμα, προς Θεου. Σημασια εχει οτι προσπαθεις να λυσεις την παρεξηγηση, και να σου πω οτι θεωρω πολυ γλυκο και καθολου εγωιστικο αυτο που γραφεις, το "μου ειπε να σας πω".
Απο ποτέ μπλοκάρουμε τον άλλο επειδή είμαστε κουρασμένοι ? το μπλοκάρισμα σημαίνει "σε γράφω" η αν το βάζεις - βγάζεις "μονο εγώ θα μιλάω οταν θέλω εσύ μονο θα ακούς"Τέλος πάντων έρωτες της νέας εποχής τα φτιάχνεις στο φου μπου και τα χαλάς στο ΙνσταΕίμαι πολύ γέρος για τέτοιες καταστάσεις έφυγα για δουλειά
Scroll to top icon