ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2018 | 20:57

Κατάλαβα πολλα

Τι έμαθα; Έμαθα ότι οι άνθρωποι δεν είναι καλοι. Δεν σε αγαπάνε, αλλά τρέφονται από την χαρά σου. Δεν θέλουν το καλό σου αλλά το δικό τους πάνω από ολα. Και εσυ; Τι και αν τους αγάπησες; Τι και αν έδωσες αποθέματα ψυχής; Αυτοί δεν έδωσαν τίποτα. Δεν θυσίασαν τίποτα. Ούτε λίγο από τον εγωισμό τους. Και κάθεσαι κάτι βραδια σαν αυτά και σκέφτεσαι ποσο άδικα σου φέρθηκε το σύμπαν; Αυτός; Ολα; Ποσο άδικα πετάχτηκε όλη η αγάπη σου. Και κάθεσαι πληγωμένος και σκέφτεσαι γιατί; Γιατί δεν το εκτίμησε; Με όλο αυτό κατέβηκα μπορώ να πω από το όμορφο ροζ συννεφάκι μου και κατάλαβα ποσο ασχημα μπορεί να σου φερθεί κάποιος. Δεν σε αγαπάνε όσο τους αγαπάς, δεν σε σέβονται όλοι. Δεν έχουν όλοι ευαίσθητη ψυχή, αλλά ψυχολογικά τραύματα που πρέπει να επουλωθούν αδειάζοντας εσένα. Και μένεις μόνος, σε μια σκοτεινή γωνία σκεφτοντας τι έκανες λαθος. Και παιδιά, ελπίζω και πιστεύω κάποια στιγμή θα έρθει κάποιος στην ζωή μας που θα μείνει, δεν θα μας παρατήσει στην πρώτη δυσκολία, θα είναι κοντά μας στα δύσκολα και θα μας αγαπάει. Δεν είναι δεδομένο. ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ. Θα μας αγαπάει όσο τον αγαπάμε, και θα νιώσουμε ότι η αγάπη μας φωλιάζει κάπου ασφαλής. -Από κάποια αθεράπευτα ρομαντική.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μετα φταίω εγώ που δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους; εγω δεν θα σου δώσω συμβουλή εγω θα σου πω πως έχεις δίκιο και πως έτσι είναι δυστυχώς δεν έχουμε αποξενωθει σαν κοινωνία αλλα και σαν καρδιές. Τι να το κάνεις το ολα καλα θα πάνε η το καθε εμπόδιο για καλό η θα γυρίσει και ο τροχός. Δεν είμαι απαισιόδοξος ισα ισα ειμαι πολυ αισιόδοξο άτομο αλλα θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε και λίγο ρεαλιστές σε κάποιες δόσης το σουρεαλ ειναι καλο για να μας δίνει δύναμη και μέχρι εκεί οχι για να περιμένουμε να γίνει κιόλας. Αυτα
Ας μην τσουβαλιαζουμε.Κοιταξε περισσοτερο τον εαυτο σου,βελτιωσε τη σχεση σου με αυτον πρωτιστως και αφου αρχισεις να το χτιζεις ,θα βαζεις και καλυτερα ορια για να προστατευεσαι συναισθηματικα και σαν προσωπικοτητα φυσικα.Η αγαπη πρεπει να ειναι διαχυτη και οχι να περιμενουμε να βρουμε καταλληλα προσωπα για να κουρνιασει εκει.Καλος ο ρομαντισμος και η ευαισθησια ως "μεθοδο διαχειρισης" ,αλλα μη θυματοποιεισαι.
Θα έρθει. Η κακία ομως και ο εγωισμός που υπάρχει θα ειναι πάντα ενα μικρό αγκάθι στην κοσμοθεωρία των ευαίσθητων ψυχών. Παρότι εχω βρει τον άνθρωπό μου, με απασχολεί αυτο που συναντώ γυρω μου τόσο συχνά.
Scroll to top icon