ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2018 | 22:00

Ο μισογυνισμός περισσεύει και κουράζει

Αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια και ρωτάτε τις γυναίκες που εξομολογούνται διαρκώς τι έχουν να προσφέρουν να το κοιτάξουν κάποιοι με τις εμμονές τους. Όταν μια γυναίκα εκφράζει μια σκέψη δεν χρειάζεται αμέσως να πετάγεστε και να ρωτάτε τι έχει να προσφέρει, δεν είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύσει βιογραφικό με τα ταλέντα της. Το ίδιο θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε και αντίστροφα για να δούμε τι θα ακούσουμε. Γιατί δεν ρωτάτε ποτέ τους άντρες τι έχουν να προσφέρουν; Αντίθετα δικαιολογείται τον κάθε κάφρο που ταλαιπωρεί μια γυναίκα ακόμη και τους κ@λωχαρακτήρες τους στις γυναίκες τους χρεώνεται. Όχι δεν φταίνε οι γυναίκες και κανένας αδύναμος άνθρωπος, πρέπει να είσαι κάφρος για να φερθείς ελεεινά σε κάποιον που δεν μπορεί να αμυνθεί. Τα αντριλίκια ξέρουν που τα πουλάνε αλλά γίνονται κότες όταν τα βρούνε σκούρα. Είναι δειλία και ανανδρία να βασανίζεις αδύναμους ανθρώπους φτάνει που τους πατάνε άλλοι δεν χρειάζεται να τους αποτελειώνετε στα σχόλια. Πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω μερικούς από κοντά και να σας δείξω που οδηγούνται μερικοί άνθρωποι ειδικά γυναίκες οι οποίες κακοποιούνται καθημερινά και δεν έχουν μάθει να χτίζουν άμυνες σε έναν κόσμο που μόνο απαιτεί από εκείνες, τις κρίνει αυστηρά από τον καναπέ του και αμφισβητεί την αξία τους χωρίς να γνωρίζει ούτε το όνομά τους. Με ποιο δικαίωμα και χωρίς κανένα στοιχείο; Σπουδαία υπόθεση η ανωνυμία, ακόμη ποιο σπουδαία η ανθρωπιά και η κοινωνική αγωγή κύριοι. Μάθετε να σέβεστε.Γιώργος 34.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πες τα ρε Γιώργο, αν κι επειδή ο κόσμος δεν χαρίζεται πρέπει οι ευάλωτοι να προστατεύουν τον εαυτό τους και να είναι ανεξάρτητοι. Δεν εκφράζεται κομψά, πολλές φορές γίνεται και χαιρέκακα, αλλά για λόγους επιβίωσης τα δικά μας όρια και την ακεραιότητά μας πρέπει να την προασπιζόμαστε εμείς ενεργά όταν χρειαστεί γιατϊ το κρίμα, σε μας θα μείνει και εμείς θα υποφέρουμε. Οπότε δεν κάνει να είμαστε στο έλεος κανενός. Απλά μπερδεύουμε το χρέος που έχουμε στον εαυτό μας με την ευθύνη της συμπεριφοράς του άλλου καμιά φορά κι εκεί είναι που τα άτομα που δέχονται κακομεταχείριση παθητικά, επιβεβαιώνονται ότι τους αξϊζει, γιατί αν κάπου μέσα σου δεν πιστεύεις ότι αξίζεις ποδοπάτημα, δεν το ανέχεσαι κιόλας μετά από κάποια φάση.
Scroll to top icon