ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2018 | 20:28

Πίκρες.

Περνάω τόσο δύσκολα παιδιά, πολλά σοβαρά προβλήματα, σηκώνω τόσα βάρη, τόσες αδικίες,τόσο πόνο και δάκρυα και δεν έχω μια αγκαλιά να μπω να ξαποστάσω. Να μου δώσει μια ελπίδα ότι είμαι εγώ εδώ για σένα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω αυτή την εξομολόγηση. Σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση . Κάποιες φορές σου αρκεί και ένας μικρός λόγος ενθαρρυντικός να σε ξαποστάσει. Ελπίζω σε αυτό κάπως, στο ότι τίποτα άσχημο, πικρό και άδικο δεν κρατάει για πάντα. Τα πάντα ρει λοιπόν που έλεγε ο Ηράκλειτος.
Αν θες με πιστεύεις αστεράκι,με το που διάβασα την εξομολόγηση το μυαλό μου πήγε σε σένα...Καταννοώ το γεγονός πως ίσως εμείς να μην είμαστε η αγκαλιά που αναζητάς,όμως είμαστε η ανθρώπινη αγκαλιά και ανθρώπινη πλευρά της ζωής που έστω σαν γνωστοί-φίλοι να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τις πληγές σου με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε ο καθένας...
Γεια σου νεραϊδούλα. Σε πιστεύω, γιατί όχι; Η νεραϊδόσκονη που μου έστειλες τις προάλλες κράτησε λίγο. Εκεί που λίγο ξαπόστασα, ήρθαν και άλλα κύματα να με πνίξουν. Στείλε και στη μανούλα μου γιατί είναι η μόνη που μου απέμεινε.. Να είναι καλά σωματικά και ψυχικά γιατί δεν έχω κανέναν άλλον στη ζωή.
Γιατί να κρατήσει λίγο? Εγώ είχα φτιάξει πολύ για σένα με τόσες ευχές μέσα! :-(Την μοίρα μου έχεις και εσύ μου φαίνεται κορίτσι μου...Δεν προλαβαίνω να ηρεμήσω απο κάτι,έρχεται το επόμενο μπαμ και πάντα προσπαθώ να λέω κράτα λίγο ακόμη μπορείς,τα κατάφερες ως εδώ,συνέχισε...Και για μένα το ίδιο η μανούλα μου και τώρα την έχω εδώ και κάνουμε διάφορες εξετάσεις,το ένα αφήνουμε το άλλο πιάνουμε!Πολλές δοκιμασίες και δυσκολίες αλλά ας είμαστε δυνατές!Εμείς είμαστε όμως τα στηρίγματα τους μάτια μου! Μην λυγίζεις σε παρακαλώ!Μας χρειάζονται όσο και εμείς εκείνες! Στο ξαναειπα ότι θέλεις είμαι εδώ να σε ακούσω,να μου στείλεις ότι θες!Έχουμε κοινά βιώματα όπως είχαμε αναφερθεί και σε άλλη εξομολόγηση παλαιότερα!Στέλνω τις θερμότερες ευχές μου τόσο στην μανούλα σου να είναι γερή και δυνατή ψυχικά-σωματικά,όσο και σε εσένα για να είσαστε δυνατές και δεμένες πάντα!Κράτησε της σφιχτά το χέρι και κάνε την να γελάει! Όλα θα φτιάξουν και για εμάς κάποια στιγμή αλήθεια!Περνάμε τόσα ναι αλλά κάποια στιγμή θα ανταμειφθούν οι κόποι μας δεν νομίζεις?Δεν το αξίζουμε και εμείς να δούμε λίγη χαρά?Ο Θεός έχει για όλους αστεράκι μου καλό!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θα στο πω με όλη τη σημασία της φράσης, και θέλω να το θυμάσαι, στις δύσκολες, στις πιο δύσκολες και στις χειρότερες φάσεις της ζωής σου.Όλα, όλα περνάνε με τον χρόνο. Και ποτέ δεν είναι κάτι μόνιμο. Θα πέρασει όπως μια καταιγίδα, θα ξαναζήσεις καλύτερα πράγματα. Και μετά μια από τα ίδια.Να μην τα παρατήσεις! Πάντα κάτι σε περιμένει, θα το δεις. Hold in there, the best has yet to come.
Ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο..και σίγουρα δε βοηθάει και πάρα πολύ...αλλά θέλω να ξέρεις, ότι είμαι εγώ εδώ για σένα!Εγώ και πολλοι αλλοι, που είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και όσο μπορούμε και επιτρέπει η απρόσωπη αυτή επικοινωνία, να δώσουμε ένα μικρό στήριγμα...Οπότε νοιωθεις ότι δεν αντεχεις άλλο, θες παρηγοριά και παρέα, μοιράσου το μαζί μας και θα είναι πολλοί εδώ, έτοιμοι να απαντήσουν στην κραυγή σου.
Επειδή πέρασα και περνάω και εγώ πολλά θα σου ευχηθώ να έχεις παρά πολύ δύναμη για να αντέχεις...Είσαι ήρωας και εσύ ανάμεσα μας...Μην τα παρατάς σε παρακαλώ!Πάλεψε όσο περισσότερο μπορείς και να πιστεύεις στον εαυτό σου,να τον εκτιμάς και να τον σέβεσαι..Ότι και αν περνάς πραγματικά σου εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να περάσει γρήγορα,να σε αφήσει να ηρεμήσεις και να βρεις την αγάπη και την φροντίδα σύντομα στην αγκαλιά που αναζητάς μα να είναι αληθινή και πάντα δίπλα σου!!!Μια διαδικτυακή αγκαλιά απο μένα μέχρι στιγμής για να σου δώσει θάρρος να συνεχίσεις και να μην σβήσει η ελπίδα απο μέσα σου ποτέ!Όταν μας χτυπάει,δυστυχώς μας χτυπάει απο παντού το ένα πίσω απο το άλλο αρκετές φορές,αλλά μην το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω..Πρέπει να αντέξουμε όσο μπορούμε και όλα τα άλλα θα γίνουν σιγά σιγά...Πίστη να εχεις και ΔΥΝΑΜΗ!!!
Scroll to top icon