ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2018 | 17:13

Κλαίω

Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί είμαστε από διαφορετικούς κόσμους. Έτσι είπε. Και απλά με διέλυσε. Εγώ πιστεύω αυτό που είχε πει η αθάνατη Μαλβινα . Ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις αλλά μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και ανθρώποι που δεν αγαπήθηκαν. Προφανώς καλέ μου εσύ δεν ένιωσες τίποτα. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος με διώχνει γιατί είμαι φτωχή. Απλά κλαίω.
2
 
 
 
 
σχόλια
ΟΚ, επειδή είπε κάτι η μακαρίτισσα η Μαλβίνα, δε σημαίνει ότι αποτελεί και παγκόσμιο δόγμα πέραν πάσης κριτικής. Θεωρώ πως αν δύο άνθρωποι δεν έχουν ''αρμονία'' βιωμάτων και ''επιπέδου'' σε γενικότερο πλαίσιο, μπορεί να είναι δύσκολο να συμβιώσουν σε μεσομακροπρόθεσμο επίπεδο. Καλή δύναμη.
Δεν σε γουστάρει και βρήκε μια αφορμή, για να σε διώξει. Κι εφόσον είσαι πιο φτωχή από κείνον σαν δικαιολογία ήταν αληθοφανής. Αποδέξου την πραγματικότητα και σταμάτα να κλαις. Και το τζόκερ να κερδίσεις, πάλι δεν θα του φτάνεις.
Scroll to top icon