ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2018 | 20:38

Ειναι λαθος που ενοχληθηκα;

Πριν μια εβδομαδα παντρευτηκε μια πολυ καλη μου φιλη, που κανουμε αρκετα χρονια καλη παρεα.Αποφαση τους ηταν να γινει σε κοντινο νησι απο την Αθηνα , σε σχετικα μικρο κυκλο. Εδω ολα ομορφα και ωραια. Μεσα στο καλοκαιρι με ρωταει αν θα μπορεσω να βρισκομαι στον γαμο της. Της απαντησα πως θα το σκεφτω γιατι ειναι σε νησι και μου ειναι λιγο δυσκολο οικονομικα ( της ειχα θαρρος). Μου απανταει πως για αυτο να μην ανησυχω καθολου θα φροντισει για εμενα και τον συντροφο μου γιατι μας θελει παρα πολυ στο γαμο της. Της τονιζω πως δεν θελω να κανει κατι που δεν θα κανει σε αλλα ατομα. Μου ειπε πως τη νυχτα που θα γινει ο γαμος το ξενοδοχειο θα ειναι πληρωμενο για ολους τους καλεσμενους. Μας προτεινει λοιπον δυο ξενοδοχεια και επιλεγουμε. Τη μερα λοιπον που ηταν να κανουμε το check out μας λεει η ρεσεψιον το ποσο που ηταν να πληρωθει. Ειπαμε πως ειμαστε απο το γαμο και λεει ναι το γνωριζουμε εχουμε συννενοηθει με την κυρια ταδε και μας λεει το ποσο (125 ευρω, εντελως εκτος των οικονομικων μας, αναγκαστηκα να δανειστω απο μια αλλη μου φιλη που ηταν και η ιδια στο γαμο και η ιδια γνωριζε ο,τι γνωριζα). Ρωτησαμε αν εγινε λαθος και λεει οχι πως μονο η προκαταβολη πληρωθηκε απο το ζευγαρι για τυχον ζημιες. Θυμωσα γιατι το θεωρησα πονηρια και ασχημη συμπεριφορα. Της το αναφερω αφου με πηρε τηλεφωνο για να με ρωτησει πως περασα κτλ ( σε στυλ ακριβο το ξενοδοχειο που μας προτεινες, αν το ηξερα θα επελεγα αλλο) και μου λεει πως εγινε μπερδεμα και ζητει συγγωμη και πως με την πρωτη ευκαιρια θα μου τα επιστρεψει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι είναι λάθος που ενοχλήθηκες. Έγινε μπέρδεμα (δεν σε αφορά τί μπέρδεμα έγινε αλλά στον πανικό των προετοιμασιών πολλά γίνονται), ζήτησε συγγνώμη και θα σου τα επιστρέψει είπε. Να είσαι ευγνώμων που έχεις τέτοια φίλη αντί να ενοχλείσαι. Μακάρι να είχα και εγώ μία έστω τέτοια φιλη που να με ήθελε οπωσδήποτε, ακόμα και με οικονομικό κόστος, στον γάμο της. Αλλά δυστυχώς εγώ δεν έχω.
Η κοπελα πηγε στο γαμο με την προυποθεση οτι η διανυκτερευση τη μερα του γαμου θα ηταν πληρωμενη απο το ζευγαρι, αλλιως πιθανοτατα δεν θα πηγαινε, γιατι δεν της περισσευαν τα λεφτα οπως ειπε. Κ ακομα κ αν εγινε καποιο λαθος (που δεν καταλαβαινω πως γινεται να μπερδευτεις κ ενω εχεις υποσχεθει πως τη μερα του γαμου θα καλυψεις τα εξοδα της διανυκτερευσης για ολους τους καλεσμενους, τελικα να καλυψεις μερος αυτου-δηλαδη τι, ξεχασε οτι το δωματιο εκανε πχ 100 κ νομιζε οτι εκανε 20? Δεν στεκει), οφειλε αυτα τα λεφτα να τα επιστρεψει στην κοπελα την ιδια στιγμη. Γιατι τα ειχε αναγκη.
Scroll to top icon