ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2018 | 22:25

Ερωτας χωρις αμοιβαια αισθηματα

Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα.Ειμαι 20,εχω μια σχεση με μια κοπελα που με αγαπαει εδω και 3 μηνες.Να αναφερω πως ο μονος λογος που τα εφτιαξα εγω μαζι της τοτε ηταν γιατι μου αρεσε πολυ το σωμα της και δεν ειχα ποτε μου σχεση οποτε ηθελα εμπειρια.Βεβαια ακομα και τωρα δεν αισθανομαι πολλα γι αυτην και αυτη ειναι ερωτευμενη μαζι μου.Τελοσπαντων εγω δε θελω να το τραβαω πολυ το θεμα γιατι αφου δεν αισθανομαι καλυτερα να φυγω αλλα απο την αλλη δε θελω να τη πληγωσω...βεβαια οσο περισσοτερο καθομαι τοσο πιο πολυ ερωτευμενη θα ναι κι αυτη μαζι μου και θα τη πληγωσω.Θελω συμβουλες/γνωμες και πως να της το πω αν μου πειτε τελικα να χωρισω.Ευχαριστω πολυ.υ.γ.1 το ξερω πως ειμαι τεραστιος μ....δυστυχως το συνηδειτοποιησα τωρα γι αυτο δεκτα και τα σχολια που θα με κραζουν.υ.γ.2 δεν σκεφτομαι καμια αλλη και θελω να τη χωρισω αλλα οπως ειπα τωρα καταλαβα το λαθος μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Να ξέρεις καλύτερα να την χωρίσεις από το να είσαι μαζί της, μόνο για να είσαι μαζί της.Ουσιαστικά αυτή η σχέση από θέμα συναισθημάτων είναι μονόπλευρη και από την στιγμή που νοιώθει εκείνη συναισθήματα καλύτερα να την χωρίσεις και να την αφήσεις.Αυτό(καλυτερα τώρα παρά να δένεται περισσότερο μαζί σου)
Λαθος θα ηταν αμα το στομα σου το ανοιξες και τη στολισες με αγαπες κ λουλουδια. Αν δεν το εκανες αυτο, μπορεις να το παιξεις ο δεν ηθελα σχεση. Και στη τελικη πες της οτι δεν ταιριαζετε..Για να το παρει χαλαρα τον χωρισμο- απανω στον ενθουσιασμο της - δεν θα το παρει. Οποτε κ θα πληγωθει οπως κ να εχει. Οι επιλογες δυο. Ή την κρατας αιωνια για να μη πληγωθει, η την πληγωνεις. Θες με το γαντι, θες μια κ εξω, οτι κ να διαλεξεις, εγω δε σε κραζω. Αφηνω οταν ερθει η ωρα να σε κραξει εκεινη.! Εξαλλου εχεις αυτογνωσια κ αναζητας το κραξιμο. Χωρισε να το λουστεις! Φιλακια!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon