ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2018 | 01:34

Αδέρφια

Ρε παιδιά έχω θέμα με τον αδερφό μου.. Είμαστε σχετικά κοντά σε ηλικία αλλά ποτέ δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα. Εμένα όμως αυτό με πειράζει. Πάντα μου συμπεριφεροταν λες και ήμουν το μικρό και πότε δε με είδε σαν πραγματική του φίλη άσε που είμαστε και οι δύο αρκετά κλειστοί χαρακτήρες. Τώρα τελευταία είναι τελείως αδιάφορος προς εμένα. Μπαίνει στο σπίτι απλά λέμε τα τυπικά και σηκώνεται και φεύγει. Σα να μη με γουστάρει. Τον ρωτάω για τα προσωπικά του για να πιάσουμε κουβέντα μπας και έρθουμε πιο κοντά και δυσανασχετεί.. Και δε μπορώ να κάνω συνέχεια εγώ βήματα για να τον προσεγγίσω απ τη στιγμή που δε μου δίνει την ευκαιρια. Έχω στεναχωρηθει πολύ με την όλη κατάσταση γιατί είναι οικογένεια μου ρε παιδιά. Και είναι σα να είμαστε ξένοι σα να μου μιλάει από υποχρέωση ένα πράγμα. Βλέπω αλλά αδέρφια να έχουν τόσο καλή σχέση και πραγματικά τα ζηλεύω. Έχω σκεφτεί να του μιλήσω αλλά δεν ξέρω τι να του πω. Αν κάποιος δεν σε γουστάρει για παρέα δε μπορείς να τον αναγκάσεις. Τι λέτε εσείς? Έχετε καμία συμβουλή να μου δώσετε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι είμαστε κι εγώ με τον αδερφό μου το μεγάλο. Μιλάμε κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα. Όταν όμως έχω πρόβλημα, είναι ο πρώτος που θα τρέξει. Επειδή δεν ταιριάζετε, δε σημαίνει ότι δε σε αγαπάει.
Κοίτα, αν από κει που δεν μιλατε, πας εσύ να του πιάσεις κουβέντα για τα προσωπικά του φυσιολογικό το βρίσκω να δυσανασχετεί. Προσπάθησε να χτίσεις τη σχέση μαζί του σταδιακά. Πχ να του μιλάς όμορφα και με χαμόγελο όταν τον βλέπεις, ρώτησε τον πώς πήγε η μέρα του χωρίς να τον πιέζεις για λεπτομέρειες, φτιάξε ένα γλυκό ή φαγητο που ξέρεις ότι του αρέσει, παρε ένα δώρο στη γιορτή του ή στα γενέθλια του ή και χωρίς λόγο. Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση και μίλησε του για κάτι καλό που σου συνεβει ή για κάτι που θες μια γνώμη. Παρότρυνε τον να πάτε μαζί μια βόλτα, ένα σινεμά, ένα θέατρο, για φαγητό ή καφέ. Στην ανάγκη μίλησε του πες του ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνον και θες να έχετε μια πιο στενή γη σχέση σαν αδέρφια, και ότι σε στεναχωρεί το γεγονός ότι έχετε απόσταση μεταξύ σας. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι τα φανταζόμαστε καμιά φορά. Αρκεί να κανουμε ένα βήμα, ένα άνοιγμα. Τόλμησε το. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon