ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2018 | 15:40

ειμαι πολυ στεναχωρημενη

Αρχικα θελω να πω πως με τον συντροφο μου συζουμε μαζι ενα χρονο δεν μου εχει δωσει καποια δικαιωματα οτι κοιταει αλλες απλα εγω ειμαι πολυ πολυ ζηλιαρα φοβαμαι μεχρι και μηπως κοιταει στο ιντερνετ αλλες.. μου ειχε πει πολλες φορες οταν μαλωναμε οτι μονο εμενα θελει μονο εγω τον αναβω και πως δεν βλεπει τπτ στο ιντερνετ ως που σημερα ειδα στο κινητο του οτι ειχε δει πορνοταινια και γυμνες κρυφα απο μενα ειχε γκουγκλαρει πορνοσταρ...και εγινε χαμος τι να πω..ειμαι παραλογη δλδ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται να κάνεις δημοσκόπηση για το αν είναι απιστία συντρόφου το να βλέπεις πορνό.Το κάθε ζευγάρι πρέπει να είναι σε θέση να καθορίσει, μετά από συζήτηση και αμοιβαία συμφωνία, τι αποτελεί και τι δεν αποτελεί απιστία/εξαπάτηση/προδοσία στη σχέση τους. Για άλλον π.χ. είναι εξαπάτηση το να βλέπει ο/η σύντροφός του πορνό, για κάποιον άλλο δεν είναι. Το ίδιο ισχύει και για τις αλληλεπιδράσεις των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τις κάμερες web, την αποστολή μηνυμάτων, τα sexting, τις εφαρμογές, τα σεξουαλικά βιντεοπαιχνίδια κ.ο.κ. .Εάν, λοιπόν, θέλεις πραγματικά να ξέρεις εάν η χρήση πορνό είναι εξαπάτηση στη σχέση σου, προτείνω να συζητήσεις με το σύντροφό σου για να δεις αν ταιριάζετε.Καταλαβαίνω ότι δεν το έχετε συζητήσει.Αυτή είναι μια σημαντική συζήτηση που κάνουν πάρα πολύ λίγα ζευγάρια, συνήθως επειδή φοβούνται αυτό που μπορεί να ακούσουν. Πάντως, εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, (περισσότερο)άντρες και (λιγότερο)γυναίκες, δε θεωρούν την πορνογραφία απιστία. Εάν οι απαιτήσεις σου βγαίνουν έξω από το συνηθισμένο (π.χ. θέλω ένα σύντροφο που να μη βλέπει πορνό, που να είναι παρθένος, που να κάνει σεξ κάθε μέρα/μία φορά το χρόνο κτλ) πρέπει να προσαρμόσεις την αναζήτησή σου. Π.χ. στην περίπτωσή σου, ψάξε ιερέα, να μια ιδέα για να μην ταλαιπωρείσαι αδίκως.Τέλος, το γεγονός ότι ήλεγξες το κινητό του, αποτελεί τεράστια παραβίαση εμπιστοσύνης και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.
Συνεχίζω: να μην οδηγείς τον άλλο να σου λέει ψέματα επειδη νιώθει πως τον ελέγχεις υπερβολικά σφιχτά. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν εννοώ πως δικαιολογω την απιστία. Εγώ ειμαι ακόμη ερωτευμένος, απόλυτα πιστός και αληθινός, όμως όλα τα παραπάνω "παραπτώματα" δεν μπορω να τα στερηθώ. Εχουν να κάνουν με μένα και την ανάγκη μου να βρισκομαι με τον εαυτό μου, δεν εχουν σχέση με το πως βλέπω τη γυναίκα μου.
Ναι εισαι παράλογη. Ή μάλλον δεν καταλαβαίνεις την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Το να κοιτάξεις στο δρόμο, το να φαντασιωθείς, το να γκουγκλάρεις και το να αυνανιστείς δεν μπορεί να μπει σε καλούπι "αφου ειναι τώρα μαζι μου κομμένα μαχαίρι". Τα κατά συνθήκη ψευδη "αγάπη μο εχω μάτια μόνο για σένα" έχουν πολυ περιορισμένη αξία, και πρέπει να μην οδηγείς με τις υπερβολικές απαιτήσεις ελ
Αυτό με την μη κατανόηση της σεξουαλικοτητασ επακριβώς όμως! Στο πορνό καθένας είναι μόνος με το φαντασιωτικο του, απέναντι στη σάρκα του. Δεν ρίχνει την θεωρία του στο αντικείμενο του πόθου όπως νομίζεις, αλλά φαντασιώνεται κυρίως τον εαυτό του στην θέση του υποκείμενου, του πρωταγωνιστή. Αντίστοιχα κι οι γυναίκες δεν θαυμάζουν τον πρωταγωνιστή αλλά ταυτίζονται με όσα νιώθει υποτίθεται η πρωταγωνίστρια (κι από και απορρέει κι η πολλή αντιπάθεια, πολλών εκ των γυναικών στην mainstream τσόντα, επειδή κρίνουν τα τεκταινόμενα ως μη συμβατά με την θέση που αξιώνουν για τον εαυτό τους)
Scroll to top icon