ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2018 | 16:08

μια άλλη άποψη για τον έρωτα

Ο έρωτας είναι, όσον αφορά τα μέσα του, πόλεμος, κατά βάθος είναι το θανάσιμο μίσος μεταξύ των δύο φύλων.Δεν το λέω εγώ, απόφθεγμα του Νίτσε είναι.Σωστά τα λέει.
9
 
 
 
 
σχόλια
Το βιβλίο το έχω διαβάσει.Ένα αστείο έκανα χρησιμοποιόντας τον τίτλο του βιβλίου σαν λογοπαίγνιο για να κοροϊδέψω όλους αυτούς που χρησιμοποιούν φράσεις γνωστών σαν κάτι το απόλυτο.Το είπε πχ ο τάδε άρα ξέρει τι λέει.
Μακάρι να ακολουθούσαν οι άνθρωποι ρητά του Νίτσε (ή έτι περισσότερο το βάθος της φιλοσοφικής του θεώρησης), θα είχε εξυψηθεί το ανθρώπινο γένος. Δυστυχώς αναπαράγεται τσιτατολογία.
"τσιτάτα"=ξύλινη γλώσσα (παλιά λεγόταν για την αριστερή ρητορεία επί ΚΚΕ, ιδιαίτερα στις κομματικές νεολαίες, εξ ου κι οι διαχωρισμοί σε ΚΚΕ Εσωτερικού και ΚΚΕ Εξωτερικού, οι δεύτεροι πιο εκσυγχρονιστές)Τσιτατολογία, λοιπόν, ο εκσφενδονισμός ρητών με το ύφος 1000 καρδιναλίων.
Scroll to top icon