ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2018 | 23:09

Παιχνίδι;

Καλησπέρα σας! Βγαίνω εδώ και κάποιους μήνες με ένα παιδί από μεριά του βλέπω πράγματα και ο κόσμος που μας βλέπει κάτι βλέπει αλλά οπότε του δίνεται η ευκαιρία να εκδηλωθεί κάνει πίσω. Φοβάται δε θέλει δεν ξέρω. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε μου είπε άσε τα άλλα ζευγάρια να δούμε τι θα γίνει με εμάς... πότε θα βγουμε;; του σήμερα αύριο πότε θες;; με είπε αύριο. Ήρθε το αύριο τον πήρα τηλ να το επιβεβαιώσω και μου λέει είμαι λίγο άρρωστος ( όντως το κατάλαβα από τη φωνή του) θα σε πάρω αργότερα να σε πω αν θα πάμε ή όχι. Δε με πήρα τον πήρα το βράδυ δεν απάντησε και του έστειλα πρώτον σε πήρα να δω πως είσαι γιατί αρρώστησες και 2ον πότε περιμένεις να με πεις άνθρωπος θα πάμε ή όχι;; σε ξέχασα μου είπε και του λέω έχω και άλλα πράγματα να κάνω την επόμενη φορά δε θα σε περιμένω. Με τάραξε στα συγνώμη. Του είπα μη με ζητάς συγνώμη πρέπει λέει και του είπα να ειδοποιείς νωρίτερα για να μη χρειάζεται όλο αυτό μετά. Να σας πω το ρήμα ξέχασα το έχω ακούσει αρκετές φορές. Δεν τον μίλησα άλλο. Μετά από μέρες έστειλε μήνυμα η τελευταία μου ερώτηση ήταν τα νέα σου και απάντησε πάω να κοιμηθώ μιλάμε αύριο δεν τον πήρα έστειλα. Μετά από δύο μέρες εγώ του έστειλα μήνυμα μια επαγγελματία ερώτηση με πήρα τηλ με έπιασε τη συζήτηση και στο τέλος μου λέει τι θα κάνεις το βραδάκι μόλις πήγα να του απαντήσω με λέει σε κλείνω έχω δουλειά θα σε πάρω μετά. Ακόμη παίρνει. Εγώ εδώ και καιρό νιώθω το παιχνίδι του. Αν κατάλαβε κάποιος κάτι με όσα έγραψα ας απαντήσει θα με βοηθούσε!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ ομολογώ ότι δεν κατάλαβα. Έχεις μπερδέψει το πρώτο με το τρίτο πρόσωπο στα ρήματά σου οπότε δεν κατάλαβα ποιος πήρε ποιον, ποιος ξέχασε ποιον, από πότε οι ερωτήσεις έγιναν επαγγελματίες, πού πήγαν τα κόμματα... Η σύνταξή σου μάλλον πήρε σύνταξη και νόημα δεν βγαίνει. Φιλική συμβουλή (προς όλους): ΔΕΝ γράφουμε όπως μιλάμε. Ο προφορικός λόγος, αν δεν είναι προβαρισμένος-σεναριογραφημένος, συνήθως δεν έχει δομή κι αν τον δεις γραμμένο είναι ακαταλαβίστικος (τον κατανοούμε γιατί έτσι είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος). Επίσης το καλό με τον γραπτό λόγο είναι ότι μπορούμε να ξαναδιαβάσουμε τι γράψαμε και να διορθώσουμε τα τυχόν λάθη μας. Δεν είναι κακό να ρίχνουμε μια ματιά πριν πατήσουμε το ρημάδι το κουμπί καταχώρισης.
Scroll to top icon