ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2018 | 03:23

Αχχχ

Ρε παιδιά ειμαι κοπέλα 23 ετών.. Και γενικά με έναν φίλο μου που τον ήθελα πολύ καιρό αρχίζει να γίνεται κάτι και παίρνω ερωτική επιβεβαίωση και γενικά θα έπρεπε να είμαι στα καλύτερα μου...Το πρόβλημα μου είναι παρ' όλα αυτά ο τι δεν νιώθω ερωτική επιθυμία παρ' όλο που αυτόν τον ήθελα και τον θέλω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει..Ίσως πιέζω τον εαυτό μου να κάνει πράγματα γρήγορα, αλλά μετά από 1,5 χρόνο που έχω να κάνω σεξ δεν ξέρω τι μου συμβαίνει...Δεν φταίει αυτός..Φοβάμαι ότι θα τον ξενερώσω και αγχώνομαι γιατί γνωριζόμαστε ήδη φιλικά.Δεν ξέρω τι θα κάνω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Απλά έκανες μεγάλο διάστημα αποχή και έχεις συνηθίσει... Το άγχος σου είναι αυτό που εμποδίζει την ερωτική σου επιθυμία.Μην φοβάσαι, μην απογοητεύεσαι, άστο να πάει μόνο του, θα δεις ότι δεν το έχεις ξεχάσει...Δεν έχεις ακούσει ότι είναι σαν το ποδήλατο, που δεν το ξεχνας ποτε?Επίσης η 1η φορά με έναν άνθρωπο πάντα είναι λίγο awkward. Δεν τον ξέρεις, δεν σε ξέρει, σιγά σιγά θα μάθετε ο ένας τον άλλον...Μήπως όμως ενδιαφερθηκες για αυτόν επειδή ήσουν "σίγουρη" οτι δεν θα γίνει τιποτα(λογω φοβου για να αποκτησεις κάτι ουσιαστικό μετά από χρόνια αποχή?), και τώρα που ανταποκρίθηκε έχεις μπλοκάρει? Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι: Τον θες πραγματικά?
Scroll to top icon