ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2018 | 15:16

Δεν καταλαβαίνω κάποια πράματα...

Έρχεται απροσδόκητα κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου και σε γεμίζει με μια γλυκιά προσμονή να το ξαναδείς. Δεν υπάρχει σχέση, αλλά αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο πλανάται στην ατμόσφαιρα. Και ας έχετε πει απλώς μια καλημέρα κάποιες φορές και ας έχετε ανταλλάξει κάποιο όμορφο χαμόγελο. Αισθάνεσαι ότι θα μπορούσατε να γνωριστείτε, και ξαφνικά αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πουθενά και νιώθεις μία θλίψη. Τι παράξενο ε; Να νιώθεις πως σου λείπει ενώ δεν τον έχεις γνωρίσει ουσιαστικά. Και απορείς γιατί ήρθε έστω έτσι στη ζωή σου; Γιατί σε κοίταξε βαθιά μες τα μάτια, σαν να κοίταξε στα ενδόμυχα της ψυχής σου, να σε σκάναρε και να νιώθεις συναισθήματα που σε ελκύουν να τον γνωρίσεις. Αλλά μετά αυτός να χάνεται και να μην υπάρχει πουθενά. Το βλέμμα του και μόνο σε έκανε να νιώθεις μια γαλήνη και έδινε μια κρυφή ελπίδα αλλά όλα να χάνονται πριν αρχίσουν καν. Τότε ποιος ήταν και γιατί ήρθε για λίγο στη ζωή σου έστω και έτσι; Είμαι ρεαλίστρια αλλά κάποια πράματα δεν καταλαβαίνω γιατί έρχονται και χάνονται απότομα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω αν είναι αυταπάτη ή όχι. Πάντως αν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο στη ζωή, που να σου δώσει μία σπίθα ελπίδας και μετά να σβήσει, εύχεσαι καλύτερα να μην γινόταν το ελάχιστο εξαρχής.
Ε ναι γιατί τσάμπα η χαρά .Πάντως γενικώς το μυαλό μερικές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια και καλό είναι πριν ενθουσιαστούμε με κάποιον να έχουμε τσεκάρει ότι αυτό δεν είναι μονόπλευρο ,γιατί μετά ξεκινάει το δράμα ..
Scroll to top icon