ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2018 | 08:53

Αγχος...

Εχω αγχωθει πολυ.. εχω τα τελευταια χρονια γενικευμενη ακμη στο προσωπο και πηγα στο γυναικολόγο να μου γραψει ορμονολογικες εξετασεις για να διαπιστωσω αν προερχεται απο πολυκυστικες ή κατι ορμονικο..παίρνοντας τα αποτελέσματα βλέπω οτι ενας δείκτης η fsh ειναι υψηλος και δεν πρέπει..με αγχωσε πολυ γιατι μου είπε ο γιατρος οτι εχω χαμηλη γονιμοτητα και ως εκ τουτου μπορει η εμμηνοπαυση να ερθει στα 45..αντι για τα 50! Δεν ξερω ομως ειχα τρελαθει γιατι ειμαι μονο 34.. και ουτε σύντροφο εχω ουτε παιδακι..και τωρα θα ζω με το αγχος οτι αν και όποτε βρω ενα σύντροφο δεν θα μπορω να τεκνοποιησω?αυτο που ειπε εν ολιγοις ειναι να επαναλαβω τις εξετάσεις για να διαπιστώσουμε αν ειναι ετσι οντως οι τιμες.. με ειδε αρκετά αγχωμένη και ο ιδιος και φοβαμαι Μήπως μου κρυβει κατι..βεβαια ειμαι λιγο αρρωστοφοβικη.. ο άνθρωπος απλα μου ειπε οτι δεν εχω τοσα πολλα ωαρια στις ωοθηκες. Αλλα με τι να πρωτοαγχωθω? Για το οτι ειμαι μονη μου ή για το οτι συνεβη Τωρα αυτο? Ας με βοηθησεις καποια κοπελα που είναι ομοιοπαθουσα... σημειωτεον οτι αυτες τις εξετασεις μου ειπε να τις κανω δευτερη με τριτη μερα της περιοδου και τις έκανα τη Τεταρτη.. λετε να έπαιξε αυτο ρολο?
1
 
 
 
 
σχόλια
Κακώς αγχώνεσαι. Κατ' αρχήν θα ενημερώσεις το γιατρό ότι έκανες τις εξετάσεις άλλη μέρα από αυτή που σου είπε και θα συζητήσεις τους προβληματισμούς σου μαζί του. Κι εμένα μου έλεγαν ότι θα έχω προβλήματα. Μονόκερος μήτρα, μικρότερη του φυσιολογικού και ανηκεστος βλάβη στην αριστερή ωοθήκη λόγω ανορεξίας ήταν η δική μου διάγνωση. Λοιπόν έχω τρία παιδιά, φυσιολογικές συλλήψεις, τελειομηνες εγκυμοσύνες, το δεύτερο και το τρίτο δίδυμα. Θες και το καλύτερο; Τώρα στα 40 μου είμαι έγκυος στο 4ο παιδί από "απροσεξία".Μη δένεις τίποτα κόμπο αφενός, αφετέρου η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Μίλα με το γιατρό σου, υπάρχουν αρκετές λύσεις και για τις γυναίκες που έχουν λίγα ωάρια.
Scroll to top icon