ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2018 | 19:36

νομιζω τα καταφερα

πριν λιγο καιρο νομιζα οτι την ειχα ξεπερασει. μου ειχε πει μια φιλη μου οτι με βριζει και με κακολογει. 5 μηνες μετα τον χωρισμο. στεναχωρηθηκα πολυ και ξαναπεσα για ενα διαστημα. ομως σημερα ακουσα καινουριες κατηγοριες και δεν με ενοιαξε καθολου. δεν την ειχα σκεφτει καθολου ολη μερα. αυτο μαγκες ειναι για μενα ο επιλογος. οτι ψεμα,οτι μπουρδα μπορει να σκεφτει για να δικαιολογησει τις πραξεις της και τον μικροκοσμο της δεν με αγγιζει πλεον.επισης νικη ειναι οτι ολοι οσοι ακουσαν και τους 2 πηραν το μερος μου. χωρις να πω ουτε 1 ψεμα, χωρις να κρυψω τιποτα, χωρις να την κακολογησω. ποσο αδιανοητο ειναι οτι οι φιλες της σταματανε σταδιακα να κανουν παρεα μαζι της και να αρχισαν ,αφου με ακουσαν ,να κανουν παρεα μαζι μου; η αληθεια ειχε νικησει τη στιγμη που αρχισε να λεει ψεματα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο Σωκράτης κάποια στιγμή είχε πει, όταν του μετέφεραν ότι υπάρχει κάποιος που τον βρίζει στην αγορά, « πισω από την πλάτη μου τους επιτρέπω να με δείρουν».Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι λένε πισω από την πλάτη μας και σιγουρα αυτό που λένε δεν είναι αυτό που μας προσδιορίζει. Οι πράξεις μας τα λόγια μας η ακεραιότητα μας προσδιορίζουν ποιοι είμαστε !
Scroll to top icon