ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2018 | 19:39

Αν σε χάσω θα χαθώ.....

Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω να μην έχω τόσες πληγές .Έλα όμως που από τις πληγές που έχω ακόμα στάζω δηλητήριο πλέον και έτσι δηλητιριάζω και τη σχέση μας.Περίμενα να έρθεις να με βρεις αλλά ούτε και τώρα το έκανες και ξέσπασα πάλι από θυμό γιατί ξέρω ότι πάλι αλλού δίνεσαι και όχι σε έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πραγματικά.Μόνο που το κάνεις αυτό έχεις ''σκοτώσει'' τον άνθρωπο σου.Δε το αντιλαμβάνεσαι γιατί εσύ είσαι καλά περνάς καλά και δε σε νοιάζει τι άφησες πίσω σου .Σου λέω εδώ ανοιχτά λοιπόν γιατί ξέρω ότι θα το διαβάσεις πως μετά από όλο αυτό εγώ δε μπόρεσα να προχωρήσω και ούτε τώρα μπορώ και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.Ένα σ αγαπώ θα ήταν αρκετό να γυρίσω τον κόσμο ανάποδα για εμάς αλλά ούτε αυτό μου το είπες προτίμησες με ψεύτικα προφίλ (ξέρεις τι εννοώ ) να μου μιλάς για να δεις αν σε αγαπάω ακόμα.Ξέρεις ότι μου αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις και όχι τα δήθεν ψεύτικα προφίλ.Γιατί με έκανες έτσι??Γιατί?Αντί να είμαστε μαζί γιορτινές μέρες να με κάνεις να βγω από τα ρούχα μου για άλλη μια φορά.Γιατί?Πάντα θα με κυνηγάει αυτό το γιατί?Ξέρεις ότι σ' αγαπώ αν αργήσεις κι άλλο δε θα με ξανά βρεις και ξέρεις τι εννοώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά έλεος αν δενόμαστε κόμπο με τον/την οποιοδήποτε και όταν έρχεται χωρισμός να θέλουμε να αυτοκτονήσουμε κιόλας. Δεν ανήκουμε σε κανέναν και ούτε τον έχουμε ιδιοκτησία ή μας έχει αυτός. Αυτά το ''δεν αντέχω μακριά σου'', ''θα πεθάνω'' κτλ είναι εξωφρενικά και άρρωστα. Ναι πονάει ένας χωρισμός, υπάρχει πίκρα, θυμός, ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις, αλλά προσωπικά πιστεύω πως θα υπάρξει κάποιος και για μένα μελλοντικά που θα αξίζει. Το ταξίδι της ζωής συνεχίζεται όσο είμαστε ζωντανοί. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να αφήσουμε ό,τι μας φθείρει και δηλητηριάζει και γενικά αυτό που δεν σώθηκε τότε, δεν πρόκειται να σωθεί ούτε μελλοντικά. Γιατί αν κάτι αξίζει μένει. Αν προκαλεί πισωγυρίσματα, τσακωμούς και επανασυνδέσεις, καλά κρασιά.
Scroll to top icon