ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2018 | 19:36

Πώς να το χειριστώ;

Η κοπέλα μου είναι αρκετά όμορφη, έως πάρα πολύ όμορφη. Όποτε βγαίνουμε έξω βλέπω συνέχεια να την κοιτάνε, παρόλο που είμαστε διαχυτικοί μεταξύ μας και όπως καταλαβαίνετε έρχομαι σε δύσκολη θέση συχνά , αφού βλέπω ότι την φλερτάρουν ενώ είμαι και εγώ μπροστά , άρα δεν θέλω να φανταστώ τι γίνεται όταν είναι μόνη της ή με τις φίλες της. Μάλιστα έχει τύχη να βρεθούμε όλοι μαζί σε μια παρέα έξω σε ένα μπαρ και μόλις πήγα τουαλέτα, επιστρέφοντας να δω έναν άντρα να την έχει πλησιάσει και να την φλερτάρει μες στα μάτια μου. Όταν του είπα ότι είναι κοπέλα μου με κοίταγε με ένα ύφος'' σιγά μην είναι αυτή κοπέλα σου ρε κακομοίρη'' μέχρι που του το είπε και η ίδια και έφυγε. Που θέλω να καταλήξω;Α., Ποιά πρέπει να είναι η συμπεριφορά μου και πως να χειρίζομαι τέτοιες καταστάσειςΒ. πως πρέπει να νιώθω όταν κάποιος φλερτάρει την κοπέλα μου, ακόμα και μπροστά στα μάτια μου Γ. Πως χειρίζεστε εσείς οι κοπέλες οταν είστε σε σχέση τέτοιες καταστάσεις και εαν σας φλερτάρει κάποιος το λέτε στον άντρα σας;.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μία λύση μόνο, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, συμπεριφέρεσαι σαν να μην τρέχει τίποτα γιατι απλα δεν σε απασχολούν υποδέεστεροι απο εσένα άντρες....Και όταν σε ρωτήσει, γιατι θα σκάσει αμα δε σε ρωτήσει, θα της πείς ότι απλα δεν σε αφορά και δεν συγκρίνεσαι με εκείνον όποτε και δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψεις.
Μήπως και η κοπέλα σου κάπου το χειρίζεται λάθος το θέμα?Μηπως της αρεσει να σε βλέπει να τσιτσιρίζεσαι και για αυτο δινει δικαιωματα να τη φλερτάρουν μπροστά σου? Όσο όμορφη και αν ειναι, αν δειχνει οτι δεν ειναι διαθεσιμη , τοτε και οι αλλοι θα αποθαρρύνονταν ως ενα βαθμο τουλάχιστον. Επίσης, κατι αλλο σημαντικό? Μήπως και εσυ μεσα σου νιωθεις πως της πεφτεις λιγος και υιοθετείς ασυναίσθητα το στυλάκι του ηττημένου και "κακομοιρη" ,κατι που περναει και στους αλλους ,αλλα και στην ιδια, με αποτελεσμα και εκεινη να μη νιωθει οτι τη συνοδευει ενας δυνατος αντρας? Ψαξτα λιγο ολα αυτα,αξιζει τον κοπο.Ολες οι γυναικες θελουμε κατα βαθος να νιωθουμε οτι εχουμε διπλα μας ενα αρσενικο ,που να παταει στα ποδια του και να μην αγχωνομαστε για το πως θα φερθει μπροστα σε τριτους σε διαφορες περιστασεις, ποσο μαλλον σε καποια τετοια περισταση. Ειναι και το χιουμορ ισως ενας τροπος αντιμετωπισης. Π.χ. γυρνας και τη βλεπεις να μιλαει με αλλον.Πας χαλαρα διπλα και του λες:"Τι εγινε ρε φιλε? Εχουμε τα ιδια γουστα?" Κατι που να δειξεις οτι αντιλαμβανεσαι τι σου γινεται ,αλλα εισαι και ωραιος τυπος. Βρες τι ταιριαζει σε εσενα και εφαρμοσε το, αλλα να ξερεις οτι ειναι μεγαλη αγενεια απο μερους της κοπελας σου να σε φερνει σε αυτη τη θεση, αν οντως βαζει και εκεινη το χερακι της σε αυτη την κατασταση!
Της λες το εξής απλό: Αν δε μπορείς να σταθείς στο ύψος σου ενώ είσαι μαζί μου αλλά και πίσω από την πλάτη μου, να τα μαζέψεις και να φύγεις. Οι περισσότερες γουστάρουν να τις φλερτάρουν γιατί έχουν ανασφάλειες, ειδικά οι πιο όμορφες. Μη νομίζεις, αν κάποιος της μπει στο μάτι της μπήκε. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό και καταλαβαίνω ότι είναι πολύ εκνευριστικό. Ξέρεις όμως πόσες το απολαμβάνουν να βλέπουν ότι γίνεσαι πυρ και μανία;
Scroll to top icon