ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2019 | 13:08

Δουλεύουμε σαν τα σκυλιά κ αποτέλεσμα μηδέν.

Καλησπέρα, είμαι 33 χρονών δουλεύω από μικρή εννοείται κ αυτή τη στιγμή επιτέλους έχω ένσημα κ βγάζω τον βασικό. Μένω με τον φίλο μου σε ένα φοιτητικό πολύ οικονομικό διαμερισματακι. Κ αυτος τα ιδια χρηματα βγάζει. Δουλεύουμε σαν τα σκυλιά για 500 ευρώ, βλεπόμαστε λίγο λόγω δουλειάς κ στο ένα ρεπό απλά καθαρίζουμε το σπίτι η μαγειρευουμε για να χουμε φαγητό για όλη την εβδομάδα εφόσον ο χρόνος είναι περιορισμένος. Με τις φίλες μου έχω χαθεί εφόσον δουλεύω ενώ αυτές έχουν παιδάκια. Κ ρωτώ.... πως γίνεται αυτές να μην έχουν δουλέψει ΠΟΤΕ στην ζωή τους, να έχουν ήδη παντρευτεί, να χουν ηδη 2 κ 3 παιδιά, να ζουν σε σπίτι 250 ευρώ τον μήνα, με ένα μόνο μισθό από τον σύζυγό ο οποίος το πολύ να βγάζει 700 ευρώ φαντάζομαι. Οι γονείς τους δεν έχουν χρήματα γιατί το σκέφτηκα κ αυτό (μηπως τους βοηθανε οικονομικα). Κ αναρωτιέμαι... πως τα καναν όλα αυτα;;;, Είμαι σε ασχημη ψυχολογική κατασταση.. κουράστηκα. Ειμαι 33 κ δεν εχω κανει ακόμα ουτε τα μισά από αυτές . Ουτε για να παντρευτούμε περισσεύουν ποσο μαλλον για ενα παιδί... τι το λάθος κάνω; τις ζηλεύω και νιωθω άσχημα. Κ κάτι αλλο, υπάρχει περίπτωση να κάνουν παιδιά μόνο κ μόνο για να μην δουλεύουν; γιατί καμία δεν είχε ποτέ λεφτά κ όταν έβλεπα ότι ζητάνε εδώ κ εκεί υπάλληλο (από τότε που ήταν ελεύθερες ακομα) καμία δεν έδειχνε ενδιαφέρον για δουλειά. Ημουν η πιο εμφανισιμη η πιο εργατική κ τελικα εφτασα στα 33 κ αποτέλεσμα 0 ακόμα. Αυτά..
9
 
 
 
 
σχόλια
Με 7 κατοστάρικα, ζευγάρι με 2-3 παιδιά ΚΑΙ ενοίκιο, πολύ απλά δεν βγαίνει. Άρα ή ο σύζυγος παίρνει πολύ περισσότερα, ή τσοντάρουν γενναίως παππούδες- γιαγιάδες (που εσύ αγνοείς την οικονομική τους επιφάνεια), ή αποκτούν εισοδήματα με παράνομο τρόπο.
Δεν έχουν δεν έχουν και πως γίνονται όλα αυτά? Σίγουρα όχι με ένα μισθό των 700 ή δυο βασικούς. Οι οικογένειες βοηθάνε. Και δεν το παραδέχονται για να αφήνουν την εντύπωση ότι μόνοι τους τα έχουν τα καταφέρει όλα (αλλά να μωρέ νοικιάζουμε και 2 διαμερισματάκια ή ένα μαγαζί ή.. μία είχε πει μια φορά οτι είχε φωτοβολταικά!!). Γι αυτό μην ψαρώνεις και μην απορείς.
''στο ένα ρεπό απλά καθαρίζουμε το σπίτι η μαγειρευουμε για να χουμε φαγητό για όλη την εβδομάδα εφόσον ο χρόνος είναι περιορισμένος''.Πηγή: www.lifo.grΕστιάζω σε μια μικρή και ασόβαρη λεπτομέρεια και μπορεί να φανεί κάπως ανόητη η ερώτησή μου. Μαγειρεύετε ένα φαγητό για όλη την εβδομάδα και δεν έχετε πάθει δηλητηρίαση; Γίνεται εκτός του να τρώει κανείς το ίδιο φαγητό επί επτά μέρες συν αυτού να μην αλλοιώνεται και μπαγιατεύει; Μάλλον δεν εκφράστηκες σωστά.
Οι περισσότεροι είναι χρεωμένοι ως το λαιμό, τους χαρτζιλικώνουν οι γονείς και δεν το παραδέχονται φυσικά, τα παιδιά τα ντύνουν και τους έχουν πράγματα χρησιμοποιημένα από φίλους και γνωστούς, και γενικότερα εφαρμόζουν την τακτική κάτι-θα-αφήσουμε-απλήρωτο κι αυτό το μήνα. Δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι του καθενός. Εσύ μπορεί να βλέπεις οτι όλα βαίνουν καλώς, όμως ο άλλος κλείνει την πόρτα του και μπορεί να μην έχει να φάει.Μπορεί να πέφτει τρομερή γκρίνια και το ζευγάρι να περνάει χάλια. Σε σένα θα δείξουν αξιοπρέπεια, δεν εκμυστηρεύονται όλοι τις δυσκολίες τους. Οι απορίες σου έχουν μια λογική, όμως μην αφήνεις να σε παρασέρνει η απελπισία. Το πιο εποικοδομητικό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στους δικούς σου στόχους και να μην περιμένεις τις "τέλειες" συνθήκες για να κάνεις κάποια πράγματα. Όλα στη ζωή είναι ρίσκο. Οι τέλειες συνθήκες δεν υπάρχουν ποτέ.
Πολλοί έχουν βοήθεια από γονείς ή καβάτζα και δεν θέλουν να το πουν, δεν είναι κακό, είναι προσωπική πληροφορία. Άλλοι είναι καταχρεωμένοι αλλά κυκλοφοράνε με αμαξάρες και ζούνε δανεική πρόσκαιρη χλιδή, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει πέρα ο καθένας. Επιπλέον, με την κρίση πολλοί αποκρύπτουν την όποια άνεση στους ζορισμένους και μη φίλους και γνωστούς για να μην αισθανθούν άσχημα/ζηλέψουν. Ξέρω ότι δεν είναι απλή λύση αλλά έχετε σκεφτεί να πάτε σε άλλη πόλη/χώρα με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης; Είναι σκληρό να ζεις από ρεπό σε ρεπό μετρώντας φραγκοδίφραγκα.
Χαχα με κανες και γελασα .κανουν παιδια για να μην δουλευουν .ξερεις τι ξενυχτι και τη κουραση εχουν φαει οι φιλες σου με τα 2-3 παιδια και τι εξοδα εχει το καθε παιδι ;;στο κατω κατω μπορει οι αντρες τους να εχουν πιο υψηλο εισοδημα η να τους βοηθανε οι παππουδες οικονομικα εσυ γιατι τρελενεσαι
Πολλοι λενε πως δεν εχουν αλλα εχουν χροματοδοτες αλλιως δεν βγαινουν τα κουκια...... Τωρα επειδη βλεπω οτι αρχισαν οι επιθεσεις , οκ μαγκες κουλαρετε δεν ζηλευει η κοπελα.... απλα τι τρωει το γαμωτο του αυτη να σκεφτεται οτι ενω παλευει δεν της βγαινει και οι αλλοι το κανουν χωρις να εχουν θεματα ενω της λενε οτι εχουν θεματα.... Πολλοι φιλοι που λυπομουν γιατι μου ελεγαν οτι ειναι σε μαυρο χαλι και παντρευτηκαν και αγοραζουν και καλα αυτοκινητα και πανε και στο νησακι τους το καλοκαιρι..... υπαχουν πολλοι που ντρεπονται να πουν οτι ναι ρε παιδι μου εχω μια καβαντζα με βοηθησε η μανα μου ή η πεθερα μου ..... δεν ειναι κακια η κοπελα της εξομολογησης απλα απορει με οσα βλεπει οταν ακουει επι χρονια τα αντιθετα!!!
Scroll to top icon