ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2019 | 16:11

Αυτα

Ειμαι μονος στα 25 εχω δουλεια αλλα δεν εχω φιλους με αποτελασμα να μην πολυ βγαινω απο το σπιτι εχω ολη την ορεξη να κανω πραγματα θελω να πηγαινω σε κλαμπ και σε μπαρ αλλα μονος μου φαινεται δυσκολο επισης δεν ξερω σε ποια μερη να παω και να κανω γνωριμιες και πως να προσεγγισω ατομα. Σχεση δεν εχω καταφερει να κανω απο αποριψη σε αποριψη ημουν οποτε το παρατησα το φλερτ αφου δεν το ειχα το σπορ εφοσον δεν ειμαι και εμφανισιμος .
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν έχεις υγεία πάνω από όλα, δικούς σου ανθρωπους και δουλειά έχεις τα παντα νομίζω . Η δουλειά σου προσφέρει χρήματα, με τα οποία μπορεις ωραιότατα να γραφτείς κάπου που σου αρέσει είτε άθλημα είτε οτιδήποτε, να βγαίνεις έξω γενικότερα. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, βρες κινητρα, άλλαξε την εμφάνιση, σου όσο μπορείς, αν δεν σε ικανοποιεί, απέκτησε αυτοπεποίθηση (ξέρω ότι για μερικούς είναι δύσκολο) και θα έρθει η σχεση κάποια στιγμή πιστεύω.
Το φλερτ δεν είναι κάτι που το έχεις ή όχι. Θα δεις γύρω σου ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι συνεσταλμένοι που δεν μιλάνε σε κανέναν και άλλοι που δεν έχουν ούτε τον τρόπο ούτε το λέγειν για να προσεγγίσουν και όμως μια χαρά σχέση κάνουν. Το αν είσαι εμφανίσιμος ή όχι φαίνεται από τι ανταπόκριση έχεις στο άλλο φύλο. Αν κοιτάζεις κοπέλες και δεν βλέπεις την ίδια ανταπόκριση στο κοίταγμα σημαίνει ότι δεν είσαι εμφανίσιμος στις συγκεκριμένες κοπέλες. Προσπάθησε να βρεις μια κοπέλα από κοινή παρέα.
Λοιπόν..νομίζω η κατάσταση σου δεν οφείλεται στο γεγονός του πως είσαι/τι ηλικία έχεις. Όλα εξαρτώνται από το πως βλέπεις ΕΣΥ τον εαυτό σου και τι κάνεις καθημερινά για να αλλάξεις τη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και η οποία προφανώς, δεν σε ικανοποιεί. Πίστεψέ με όταν σου λέω πως σε ΟΠΟΙΟ σημείο κι αν βρίσκεσαι στη ζωή σου, όλα μα ΌΛΑ είναι αναστρέψιμα και, το σημαντικότερο; Είναι στο χέρι σου.Μίλα σε άτομα στη δουλειά, στον μπαρίστα που σου φτιάχνει τον καφέ/χυμό κλπ, όλοι αγαπούν όταν νιώθουν πως τους προσέχουν οι άλλοι. Πρόσεξε τον εαυτό σου, τη διατροφή και γυμναστική σου, είτε αυτό σημαίνει εγγραφή σε γυμναστήριο είτε πάνω κάτω στις σκάλες της πολυκατοικίας σου. Τα καλύτερα σου εύχομαι, και πάντα να κοιτάς τα πράγματα πιο απλά από ότι είναι!
Και εγώ υποφέρω, και εγώ 25, είναι μια ηλικία που αν δεν έχεις κάνει ήδη καλούς φίλους την έχεις ψιλογ---σει. Δεν έχω ούτε έναν άνθρωπο να πάρω τηλέφωνο, ειδικά γιατί πηγαινοέρχομαι στην πόλη που σπουδάζω και Αθήνα. Αθήνα έχω καναδυό φίλους (ευτυχώς) αλλά όταν είμαι εκτός είμαι παντελώς μόνος. Έχω λίγα κιλά παραπάνω, αλλά αρκετά για να κρατάνε τις γυναίκες σε απόσταση ακόμα και στην περίπτωση που τύχει να βρεθώ σε κοινωνικές περιστάσεις που ευνοούν συναντήσεις. Δεν έχω βρει λύση στο πρόβλημα, αντιθέτως 1-2 μακρινούς γνωστούς που είχα και ήξερα πως είναι σε παρόμοια κατάσταση τους βλέπω κάθε χρόνο και χειρότερα. Εγώ έχω και το πρόβλημα ότι είμαι και άνεργος οπότε είμαι ακόμα χειρότερα.
Scroll to top icon