ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2019 | 02:41

Μοναξιααα

Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να με καταλάβει. Το θέμα μου είναι πως δεν μπορω να βρω κάποιο αγορι που να με θέλει.Βλέπω κοπέλες έξω με τα αγορια τους να πιάνονται χέρι χέρι να αγκαλιαζονται να δείχνουν τόσο ευτυχισμένοι και γω δεν αρεσω σε κανεναν τίποτα συνεχώς μόνη μου.Όλες οι φίλες μου έχουν αγορια δεν μπορώ αλήθεια να καταλάβω γιατί τι μου λείπει. Είμαι 21 χρονων και το χω πάρει απόφαση πως δεν θα με θέλει κανείς πως θα είμαι για πάντα μόνη μου.Αλήθεια νιώθω πολύ ασχημα
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σε πήραν τα χρόνια, δα! Θα βρεθούν κι εκείνοι που θα σε θέλουν... Πρόσεξε όμως καλά, ποιός θα θελήσει τί από εσένα. Και με καχυποψία, το κράτημα χεριού... Δεν είναι πάντα τόσο τρυφερό, ούτε τόσο ζεστό, ανθρώπινο, αληθινό, όσο φαίνεται από την οπτική γωνία ενός τρίτου.
Είμαι 21 χρονων και το χω πάρει απόφαση πως δεν θα με θέλει κανείς πως θα είμαι για πάντα μόνη μου. Πηγή: www.lifo.grAυτό φταίει! Αμα δεν φαίνεσαι ελκυστική σε σένα δεν θα φαίνεσαι ούτε στους άλλους. Επίσης μην βιαστείς και μην ρίξεις καθόλου τα στανταρς σου.
Εσύ αισθάνεσαι μόνη σου επειδή δεν έχεις αγόρι ή όντως είσαι; Η σχεση, δεν έρχεται με παραγγελία, όταν είναι να έρθει θα έρθει, μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα, που δεν μπορούν να αλλάξουν κιόλας, μην στεναχωριέσαι για κάτι που είναι και στο χέρι σου να αλλάξει. :")
Scroll to top icon