ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2019 | 12:16

Στόχος.

Έχω θέσει έναν στόχο που αν υλοποιηθεί θα είμαι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής. Το δουλεύω ασταμάτητα ,το σκέφτομαι όλη μέρα, το βλέπω στον ύπνο μου ,θέλω να μιλάω συνέχεια για αυτό και γενικότερα το θέλω με όλη μου την ψυχή. Ξαφνικά έχω γίνει πολύ οργανωτική καθόλου αναβλητική και πολύ πιο ανθεκτική. Μόνο και μόνο η επιθυμία μου μου δίνει τόση ενέργεια που μερικές φορές αισθάνομαι ανίκητη, άλλες φορές νιώθω εντελώς ανεπαρκής αλλά συνεχίζω γιατί πλέον είναι μονόδρομος το να συνεχίσω. Άλλες φορές αισθάνομαι αδικημένη γιατί βλέπω άτομα με λίγότερη θέληση και κίνητρο να τα καταφέρνουν πιο καλά και πέφτω στην παγίδα της συγκρίσης. Τέλοσπαντων, για να μην πλατειάζω, κλείνω λέγοντας ότι δεν υπάρχουν ούτε λέξεις ,ούτε χρώματα ,ούτε τραγούδια να περιγράψουν την τόσο έντονη σχεδόν εμμονική μου επιθυμία.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ωραίο αυτό, θα είσαι και έμπνευση και για τους γύρω σου αρκεί να ακούς και τα δικά τους όνειρα και στόχους βέβαια και να μην μιλάς μόνο για αυτό.Δικαίωμά σου βέβαια να επικεντρωθείς εμμονικά σε αυτό αλλά ίσως γίνεις λίγο κουραστική στους γύρω για ένα μικρό? διάστημα ειδικά αν μιλάς για σύγκριση.Αυτό ξέχνα το, δεν αλλάζει και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές δυνατότητες και η ευκολία τους αυτή μπορεί να φαντάζει σε εσένα ως λιγότερη θέληση αλλά να μην είναι έτσι.Κίνητρο ίσως δεν χρειάζονται καν γιατί τους βγαίνει αβίαστα.
Scroll to top icon