ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2019 | 23:15

Ξέρω

Ξέρω έναν άνθρωπο ο οποίος ξέρει απο συγκομιδή καπνού, γενικά ξέρει απο φυτά, καλλιέργειες και αγροτικές εργασίες, έχει τελειώσει το λύκειο με άριστα και πέρασε σε μια απο τις καλύτερες σχολές στην Ελλάδα αλλα τα παρατησε γιατί τελικά δεν τον ενδιέφερε, ξέρει απο ζαχαροπλαστικη (έχει τελείωση τη σχολή και έχει εργαστεί), ξέρει απο κουζίνες (και έχει εργαστεί), ξέρει απο ιστοσελίδες (και έχει εργαστεί), ξέρει καλά αγγλικά και λίγα γαλλικά, παίζει πιάνο και του αρέσει ο χορός, το τρέξιμο και είναι αρκετά αθλητικός (για τα κιλά του ?) και παρόλα αυτά νιώθει ο πιο άχρηστος άνθρωπος γιατί δεν εργάζεται και δεν του δίνουν ευκαιρίες ώστε να γνωρίσουν ότι είναι απο τους καλύτερους που θα μπορούσαν να είχαν. Τελικά ομως νομίζω ότι δεν είμαι αρκετά καλός όσα και αν καταφέρω, όσα και αν μάθω ίσως γιατί αυτή η απαξίωση με κάνει να το πιστεύω!
2
 
 
 
 
σχόλια
Μα ακόμη κι αν δεν είχε κάνει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις, πάλι αξίζει σαν άνθρωπος. Πάντα αξίζουμε, πάντα είμαστε χρήσιμοι. Δεν αξίζουμε μόνο αν είμαστε πετυχημένοι ή έχουμε εργασία ή σχέση. Αξίζουμε πάντα! Χρειάζεται να κάνει δουλειά με τον εαυτό του, να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση του, είναι τόσο σημαντικό!
Scroll to top icon