ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2019 | 12:55

Είμαι εμφανίσιμος, αλλά δεν βρίσκω κοπέλα!

Όπως γράφω και στον τίτλο δυσκολεύομαι να βρω κοπέλα. Είμαι 22 χρονών 1,96, 104 κιλά, φυσιολογικά γυμνασμένο σώμα λόγω μπάσκετ, ξανθός με σκούρα μπλέ μάτια και μούσι. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με κοπέλα, μόνο κάτι χαμουρέματα σε κλαμπ. Γενικά μου την πέφτουν κοπέλες και στη σχολή και σε εξόδους αλλά ποτέ δεν προχωράμε. Μου μιλάνε αλλά στην αρχή δεν μιλάω πολύ γιατί λόγω χαρακτήρα δεν ανοίγομαι σε άγνωστες που γνωρίζω για πρώτη φορά, λέω δηλαδή τα βασικά αλλά μετά δεν ξέρω τι κανω και ξενερώνουν. Κατέληξα στο ότι το φταίξιμο είναι στον χαρακτήρα μου γιατί έχω έναν δίδυμο αδερφό σχεδόν ίδιο με εμένα αλλά πιο κοντό και από το γυμνάσιο τον θυμάμαι να έχει σχέσεις. Έχω τους φίλους μου, τη σχολή μου και το μπάσκετ αλλά λείπει μια κοπέλα. Να πω επίσης ότι δεν έχω κάνει ποτέ σεξ. Αυτά από εμένα, Περιμένω σχόλια γιατί με βλέπω σε λίγα χρόνια σε κανένα μοναστήρι χαχαχα. Μπααααι!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον πρέπει να είσαι λίγο πιο "κυνηγός" φίλε μου. Αν διεκδικείς ωραία μια κοπέλα, μπορείς να την κερδίσεις και με πολυ λιγότερα προσόντα από αυτά που διαθέτεις. Ενεργοποιήσου λίγο και μην ανησυχείς καθόλου, έχεις πολλά περιθώρια βελτίωσης., είσαι πολύ νέος.
Μην γράφεις διαστάσεις γιατί θα σου την πέσουν οι ηλικιωμένες σχολιαστριες του site με τσιγαροφωνη γεροντική και ρυτίδα στο maximum. Ο άλλος παρθένος γάλακτος και δεν έχει σκοράρει τόσα χρόνια εδώ μέσα .
Μου πέφτεις λίγο μικρός ρε γμτ! :ΡΤώρα στην ηλικία σου πολλοί είναι αμπαλοι (μεταφορικά για σένα έστω) και δεν ξέρουν να κάνουν έστω ένα σύντομο ενδιαφέρον διάλογο. Δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση, χρειάζονται και τρόποι. Χρειάζεται επίσης να κατανοείς και λίγο τον απέναντί σου κι όχι να έχεις πλαστικοποιημενη συμπεριφορά. Αυτό θα σου βγει - το επικοινωνιακό ντε- θα σου βγει και με την τριβή με το αντίθετο φύλο όχι μόνο στο φλερτ. Όπως επίσης όταν θα εμβαθύνεις στον εαυτό σου λίγο παραπάνω γιατί μόνο τις αναλογίες σου μας είπες. Δεν μπορείς να διασκεδάζεις με μια εμφάνιση. Περνώ την αφίσα του Αργυρου άμα είναι έτσι. :Ρ
Scroll to top icon