ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2019 | 13:21

...

Εφυγε στο εξωτερικο. Πραγματικα χαιρομαι που ειναι καλα. Που εχει κανει τις παρεες του και βγαινει και διασκεδαζει. Απλα ζηλευω οσους ειναι γυρω του. Οσους περνανε χρονο μαζι του γιατι πλεον ουτε απο μυνηματα δεν μιλαμε. Με ξεχασε. Περιμενα πως και πως την στιγμη που θα τον ξαναδω. Το σκεφτομουν συνεχεια μεχρι που καταλαβα οτι ειμαι χαζη αν πραγματικα πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να ενδιαφερεται ακομα. Εδω δεν θελει να μου μιλησει σιγα να θελει να με δει κιολας. Δεν ξερω πως καταφερνουν μερικοι να βγαζουν τοσο ευκολα απο την ζωη τους ατομα για τα οποια υποτιθεται οτι ενδιαφερονταν. Εγω παντως δεν μπορω να σταματησω να τον σκεφτομαι. Τον αγαπαω ακομα και για αυτον ειναι σαν να μην υπαρχω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καποτε ηταν να φυγει και ο δικός μου για σπουδές..πλέον δεν είμαστε μαζί αλλά ένα έχω να σου πω 5 μήνες αφότου τελικά αποφάσισε να μην πάει εκεί αποδείχτηκε ότι καλύτερα να έφευγε.. θα είχα γλυτωσει από ένα άτομο που δεν άξιζε τίποτα.. Η συμπεριφορά του σου δείχνει ακριβώς το ίδιο!Η μόνη διαφορά μας είναι ότι εσύ ξεμπέρδεψες πιο γρήγορα ενώ εγώ δεν θες να ξέρεις τι πέρασα..
Τι να σου πω...καταλαβαίνω ότι τον θέλεις αλλά τόσο αλτρουιστικη και χωρίς ανταπόδοση αγάπη δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Προσπάθησε να τον ξεχάσεις και μην τρέξεις από πίσω του μόλις σου πετάξει το πρώτο ψίχουλο που θα σου πετάξει. Βασικά ούτε με το δεύτερο,...ή τρίτο και ούτω καθεξής.
Kαταλαβαίνω απόλυτα το πως μπορεί να νιώθεις, αλλά θεωρώ ότι αν όντως τον ένοιαζες θα έκανε υπομονή μέχρι να βρεθεί λύση για την απόσταση ή έστω θα προσπαθούσε. Υπάρχουν δύο είδη σχέσεων, αυτές που κάνεις γιατί περνάς όμορφα και σε γεμίζουν αλλά όταν παρουσιαστούν δυσκολίες τις αφηνεις γιατί στόχος ήταν να περάσεις καλά και εκείνες που ότι μα ότι και να γίνει το παλεύεις γιατι δεν σε νοιάζει να περάσεις καλά με κανέναν άλλον πέρα από τον 'ανθρωπο που διάλεξες. Προφανώς και ο φίλος σου δεν το έιδε έτσι και για αυτό σε ξέχασε. Μην σκας, να θυμάσαι ότι όποιος αξίζει μένει.
Scroll to top icon