ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2019 | 00:03

Τεράστια απορία!

Πως γίνεται τόσοι και τόσες να λένε ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι ζευγαρωμένοι; Πως γίνετε να λένε τόσοι άνθρωποι ότι μόνο αυτοί είναι μόνοι τους και ΟΛΟΙ οι άλλοι με παρέες;;; Πως γίνεται τόσοι εργένηδες να γνωρίζουν ΜΟΝΟ παντρεμένα ζευγάρια και ΚΑΜΙΑ ελεύθερη ενώ υπάρχουν χιλιάδες ανύπαντρες και ελεύθερες;;; Πως γίνεται να τρελαίνονται τόσες γυναίκες μετά τα 40 και να θέλουν ξαφνικά πάση θυσία παιδιά;;; Αφού θέλανε παιδιά γιατί δεν κάνανε πιο νωρίς με τον ίδιο τρόπο που τα κάνουν στα 45;;; Τι γίνεται ρε παιδιά τρελάθηκε ο κόσμος;;; Γιατί γιατί γιατί πολλοί άντρες μιλάνε υποτιμητικά για τις γυναίκες που είναι μεγάλες ενώ θα κάνανε τον σταυρό τους να είχαν έναν άνθρωπο να πούνε μια κουβέντα; Γιατί τόσες μεγάλες πάνε με μικρούς ενώ άλλες είναι νέες και δε βρίσκουν κανέναν;;; Τι γίνεται ρε κόσμε;;; Γιατί οι άντρες κατηγορούνε τις γυναίκες ότι καβάλησαν το καλάμι και οι γυναίκες λένε που πήγαν οι άντρες;;; Γιατί τα Σάββατα λένε χιλιάδες άνθρωποι ότι μόνο αυτοί κάθονται μέσα;;; Γιατί ρε κόσμε στραβωθήκαμε τόσο πολύ;;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα υπάρχουν και οι drama queens άρα μια μόνιμη κλάψα την έχουν .Για τις άλλες που στα 45 θέλουν παιδί έφτασε ο κόμπος στο χτένι και νιώθουν ότι δεν θα έχουν ευκαιρία ,ενώ οσο μπορούσαν έλεγαν εντάξει μέχρι του χρόνου με παίρνει .Όσο γι αυτούς που λένε ότι δεν βρίσκουν όλο και κάτι θα τους ξυνίζει ή θα τους βρωμάει ή τα στάνταρ τους θα είναι άνω των δυνατοτήτων τους τώρα για τα Σάββατα δεν ξέρω ,όποτε βγαίνω όπου και να πάω φίσκα είναι .Το συμπέρασμα είναι ένα εν δεν έχουμε αυτογνωσία και δεν ξέρουμε τι θέλουμε και ψάχνουμε στη ζωή μας τότε αυτά τα ερωτήματα πάντοτε θα παραμένουν .Επίσης να θυμόμαστε πάντα ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Γιατί πέφτουν σε λάθος άνθρωπους Όσοι είναι μόνοι..κάποια στιγμή το πέρνουν Απόφαση..εγω καηκα απο σχέση χρονών μετέπειτα δεν βρήκα κατι αξιόλογο υπάρχει πολύ ψεμα κ υποκρισια.γνώρισα εναν κ μου το παίξε ελεύθερος ενώ είχε σχέση..
Γιατί πέφτουν σε λάθος άνθρωπους Όσοι είναι μόνοι..κάποια στιγμή το πέρνουν Απόφαση..εγω καηκα απο σχέση χρονών μετέπειτα δεν βρήκα κατι αξιόλογο υπάρχει πολύ ψεμα κ υποκρισια.γνώρισα εναν κ μου το παίξε ελεύθερος ενώ είχε σχέση..
Πολλά τα ερωτήματα σου και δυσκολη η ωρα που τα διαβαζω. Θα προσπαθήσω να σε καλύψω σε καποια από αυτα λέγοντας οτι κοιτάμε αυτο που δεν εχουμε κ οχι αυτο που εχουμε κ δεν ξερουμε τι θέλουμε.
Scroll to top icon