ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2019 | 11:40

Θελω να'μαι μαζί του

Το ξερω οτι σε αυτο που θα σας εξομολογηθώ θα δω αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως θα με "ρίξουν",ομως θα θελα να ακουσω γνώμες-είτε καλες είτε κακές-. Εδω και 1μισή χρονο εχω ερωτική σχέση με ενα παιδι,η οποία ομως εμπεριέχει μονο ερωτικές συνευρέσεις δηλαδη συναντιόμαστε μερα παρα μέρα μονο και μονο για αυτο.Εγω με αυτον τον άνθρωπο εχω δεθεί γιατι μαζί του νιωθω τοσα πολλα(παρολο που δεν εχουμε σχέση κανονική) ,γιατι όταν με αγκαλιαζει χανω τη γη κάτω απο τα ποδια μου,γιατι δε μπορω πλεον να σκεφτω οτι θα παω με αλλον και δε νομίζω να ξανα νιωσω ποτε κατι τοσο εντονο και παθιασμένο με αλλον.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ ΠΕΊΤΕ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΆ ΤΥΠΟΥ :"Ε ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΉΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ" θελω να σας πω οτι θέλω να προσπαθήσω για κατι παραπάνω με αυτόν τον άνθρωπο,με κάθε τροπο δε θελω να το βαλω κατω αν δε γίνει δικος μου ολοκληρωτικά.Δε θελω και δε μπορω να με φανταστώ με αλλον ούτε χωρίς αυτον τον ανθρωπο στη ζωη μου.άρα τι μου μένει να κανω;να τον διεκδικησω για να μεινει στη ζωη μου και να ξεπεράσουμε τη φαση όπου μονο ερωτικές συνευρέσεις εχουμε.Δεν ξερω πως το βλέπει εκείνος ομως δεν αξιζει έστω η προσπάθεια για το επόμενο βήμα;θα ηθελα γνωμες καλοπροαίρετες όμως παρακαλω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Φαίνεσαι να είσαι μικρούλα, γύρω στα 20; τέλος πάντων, βάλε νέες προτεραιότητες στην ζωή σου, δικές σου, μην επικεντρώνεις τον χρόνο και την ενέργειά σου αποκλειστικά σε έναν άνθρωπο που δεν είναι διαθέσιμος συναισθηματικά. φιλικά. α! και αυτό που λες να γίνει δικός σου ολοκληρωτικά, δεν υπάρχει, κανείς δεν είναι κανενός.
Συνήθως τέτοιες συζητήσεις θέτουν τα εμπλεκόμενα μέρη προ των ευθυνών τους. Εκείνος αν δεν θέλει να δώσει παραπάνω ενδέχεται να σε "απελευθερώσει" για να μην νιώθει ότι σε κρατάει πίσω.Εσύ σε ενδεχόμενη απόρριψη έχεις επιλογή ή να μείνεις (περνώντας έτσι μήνυμα χαμηλής αυτοεκτίμησης που ακυρώνει όλες τις πιθανότγτες να σε ερωτευτεί ποτε), δηλαδή ό,τι κάνεις και τώρα αλλά χωρίς να έχεις χάσει πόντους στα μάτι του, ή να φύγεις για να δείξεις ότι κρατάς την αξιοπρέπεια του να είσαι συνεπής ως προς τον εαυτό σου.Ενάντια σε κάθε συμβουλή της ποπ κουλτούρας και ποπ ψυχολογίας, προσωπικά είμαι κατά αυτών των συζητήσεων στις σχέσεις. Έχουν σχεδόν πάντα κακή κατάληξη. Και αυτό συμβαίνει επειδή ο άλλος δεν δίνει επειδή θα του το ζητήσεις εσύ, αλλά επειδή αυθόρμητα θα θέλει να δώσει. Ο λαός λέει "παρακαλετό μ€&@, ξινό γ@μ#$¥".Προφανώς κάνετε πολύ καλό σεξ κι αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα δέσιμο. Προφανώς και καταλαβαίνει εκείνος τα συναισθήματά σου, εκτός αν είναι χαζός (αλλά αν ισχύει, τότε τι κάνεις μαζί του;) Για να μην εκδηλώνει παρσπάνω πράγματα δεν θέλει. Επομένως ο μόνος τρόπος να ενδιαφερόταν περισσότερο θα ήταν ενδεχομένως να απομακρυνόσουν κάπως εσύ, ώστε να αναρωτηθεί, να εξετάσει τι νιώθει και τι έχει ανάγκη, και ίσως (ίσως) να επαναπροσδιορίσει τι είναι διατεθειμένος να κάνει. Όλα αυτά υπό την προυπόθεση ότι όντως περνάει πάρα πολύ καλά στο σεξ που κάνετε, πράγμα που καλό είναι να μην το παίρνεις και ως δεδομένο.
Στο τάνγκο χορεύουν δύο λένε..Έτσι και εδώ στην ουσία παίζει ρόλο τι θέλει και αυτός. Το να προσπαθείς εσύ 150% δεν έχει νόημα αν εκείνος δε θέλει κάτι παραπάνω από αυτό που θες εσύ.Μια η λύση. Συζήτηση μαζί του για το μέλλον της "σχέσης" σας. Εξηγήσε τι θες, και δες τι θέλει αυτός.Αλλά! Αν σου πει ότι δε θέλει αυτό που θες εσύ, η ζυγαριά γέρνει μετά στη μεριά σου, γιατί πολύ απλά ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις, οπότε το αν θα το συνεχίσεις ή όχι μαζί του θα έχει να κάνει με σένα και κατά πόσο εκτιμάς τον εαυτό σου
Να του πεις τι ακριβώς αισθάνεσαι. Αν όμως αυτός δε νιώθει το ίδιο και δεν θέλει σχέση με σένα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εύχομαι να νιώθει το ίδιο κι αυτός.
Scroll to top icon