ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2019 | 23:42

Σουβλάκια τη Μεγάλη Παρασκευή

Δεν είμαι γενικά του κρέατος, αλλά κάθε Μεγάλη Εβδομάδα θέλω να τρώω κρέας από αντίδραση. Ειδικά τη Μ. Παρασκευή είναι must. Ότι κρεατικό υπήρχε στο σπίτι το κατανάλωσα μέσα στη βδομάδα...οπότε η λύση; Σουβλάκι! Περνάω από το Volcano (το γνωστό σουβλατζίδικο στο Πορθμείο του Περάματος) και τι να δω...δεν ψήνουν μου λένε! Ξενέρα τελείως. Τελικά βολεύτηκα με τα b...eat που βάζουν σουβλάκι (καλαμάκι) στο σάντουιτς....πάλι καλά γιατί πεινούσα και αναγκαστικά μπορεί να έπερνα κανένα σφολιατοειδές (από το να ψοφήσω της πείνας...) αν δεν είχαν σουβλάκια και δε θα μου άρεσε καθόλου...ενώ εγώ ήθελα σώνει και καλά κρεάς.Αλλά ξενέρωσα τρελά που ήταν κλειστό το άλλο. Τεσπά. Αυτό που θέλω να πω είναι, γιατί να κλείνουν τα σουβλατζίδικα μια τυπικά εργάσιμη μέρα, για το χατίρι των πολλών; Στη διαδρομή Πέραμα - Πειραιάς παρατήρησα ουκ ολίγα κλειστά σουβλατζίδικα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Έλα, πες την αλήθεια. Για την καφρίλα το κάνεις.Εδώ Θεσσαλονίκη πάντως, μια χαρά πουλούσαν τα αντίστοιχα καταστήματα και πιτόγυρα και σουβλάκια και κεμπάπια και απ' ούλα. Η χαρά του αντιρρησία, λέμε!
Ουαου, εκανες κι εσύ την επανάσταση σου, συγχαρητήρια! Πόσα χρόνια σου ένουν μεχρι να ενηλικιωθεις;Θα μπορουσες βέβαια να είχες προμηθευτεί κρεας και να μαγείρευες και να μην επρηζες κανέναν, αλλά τότε δεν θα είχες θέμα για μια καθολου πρωτότυπη εξομολόγηση.Για να έχει η επανασταση σου αντίκτυπο, θα σου πρότεινα Κυριακή του Πάσχα να φας όσπρια...για να σε δω τωρα!
Scroll to top icon