ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2019 | 12:19

Δεν αντεχεται

Εχω περιπου ενα χρονο στη δουλεια μου. Απο την πρωτη μερα που ηρθα υπαρχει ενας συναδελφος που με βλεπει πολυ ανταγωνιστικα και ειναι αρκετα πιο παλιος απο εμενα. Προσπαθει συνεχως να καρπωθει τη δικη μου δουλεια, μιλαει παντα σαν να τα κανει ολα μονος του, τρεχει συνεχεια στο διευθυντη για να του πει τι εκανε και κανει οτιδηποτε για να δειξει οτι μονο αυτος αξιζει. Να σας πω εντελως αντικειμενικα οτι γνωριζω πολλα περισσοτερα για τη συγκεκριμενη δουλεια και αυτος πολλες φορες με ρωταει πριν κανει κατι η συνεργαζομαστε. Εξαιτιας αυτης της καταστασης ειμαι πολυ χαλια και νομιζω με εκμεταλλευεται με το χειροτερο τροπο αλλα δε μπορω να αντιδρασω και να μιλησω. Και υπαρχει μια περιπτωση να γινει αμεσα και μια προαγωγη την οποια θελω πολυ αλλα οπως εχουν τα πραγματα ενω την αξιζω αποκλειεται να την παρω. Οτιδηποτε θα μπορουσε να βοηθησει ευπροσδεκτο. Να ειστε καλα
4
 
 
 
 
σχόλια
Στις εταιρείες, αν δεν "πουλήσεις" τη δουλειά σου, είναι σαν να μην την έκανες.Τον είδες τον άλλον. Πουλάει τον εαυτό του. Έχει πιάσει το νόημα.Πουλάω τη δουλειά μου δεν σημαίνει "γλείφω".Μίλα για τυχόν καινούριες ιδέες που μπορεί να έχεις, για τα achievements σου, ανέλυσε το σκεπτικό σου για το πώς κατάφερες να πιάσεις τους στόχους σου, τους αρέσει και θέλουν να ξέρουν πώς σκέφτεσαι, ψοφάνε για ανάλυση. Γενικά, μίλα.Να ακούγεται το όνομά σου.
Ως γνωστόν, δε φτάνει μόνο ο αετός ψηλά, αλλά γλύψε γλύψε φτάνει και το σαλιγκάρι.Τελικά όμως, πάντα ο αετός βλέπει το σαλιγκάρι αφ' υψηλού.Συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να πτοείσαι. Αυτοί που πρέπει, ξέρουν. Για αυτό σε προσέλαβαν. Αν ο "ειδικός" ήταν επαρκής, δε θα ήσουν εσύ εκεί.
Επειδή πάμπολλες φορές έχουν καρπωθεί δικές μου ιδέες και προτάσεις και reports, για ότι κάνεις/ρωτάς/αναφέρεις, θα φροντίζεις να κατοχυρώνεσαι γραπτά υπό την μορφή e-mails ή reports που θα κοινοποιούνται και στον άμεσο προϊστάμενό σου. Καλύτερα να γίνεσαι ενοχλητική, τρόπον τινά, παρά κατά συκοφαντία liability για τους ανώτερούς σου.Μην δίνεις πληροφορίες στο συγκεκριμένο άτομο, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Αυτό που κάνεις τώρα, ούτε το εκτιμά αλλά του δίνει και βάση να σου "πριονίζει" αποτελεματικότερα, τη θέση. Άφησέ τον χωρίς "όπλα".
Κάνε και εσύ για ένα διάστημα ότι κάνει και εκείνος, δινομτας του να καταλάβει με αυτόν τον τρόπο πώς νιώθεις. Ή μιλά του ξεκάθαρα. Επίσης, σταματα να τον βοηθάς.
Scroll to top icon