ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2019 | 12:38

24 ετών, ανειδίκευτη, χωρίς προϋπηρεσία

Μετά από 4 χρόνια άφησα ένα ΤΕΙ στην επαρχία, με σκοπό να σπουδάσω κομμωτική. Ήρθα Σεπτέμβριο Αθήνα, για λίγες μέρες δεν πρόλαβα τις εγγραφές των Δημοσίων ΙΕΚ. Από το Νοέμβριο ψάχνω εργασία, να περνάει η ώρα μου και να μάθω πώς είναι να δουλεύεις, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ, τίποτα. Ούτε για σέρβις που λέει ο λόγος. Όταν με ρωτάνε αν έχω προϋπηρεσία και την ηλικία μου και τους λέω 24, μ' αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Τα χω παίξει ρε σεις. Σκέφτομαι αν δε βρβ κάτι μέχρι τον άλλο μήνα να πάω στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, έχω γνωστό εκεί να με βάλει κάπου, να κάτσω 3 μήνες και από Οκτώβριο να επιστρέψω και να αρχίσω σπουδές στο ΙΕΚ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχασες πολύ χρόνο με το ΤΕΙ. Αφού δε σε ενδιέφερε, έπρεπε να το σταματήσεις πολύ νωρίτερα. Επιπλέον θεωρώ τις "δουλειές του ποδαριού" χάσιμο χρόνου και σε βάρος της επαγγελματικής εμπειρίας, που είναι πολύτιμη. Ειδικά στην ηλικία που είσαι.Για 3 μήνες δεν αξίζει να πας Κρήτη, ούτε από χρόνο ούτε από έξοδα. Και υπάρχει και ο κίνδυνος να "κολλήσεις" εκεί. Μείνε στο μέρος που μένεις και επέμεινε μήπως βρεθεί κάτι σε αυτό που θέλεις. Αλλιώς το ΙΕΚ τον Οκτώβρη. Και πρόσεχε να μη μείνεις ανειδίκευτη.
Scroll to top icon